Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Κορκεακούνας: «Να κερδίσω ένα μεγάλο κλαμπ όπως ο ΠΑΟΚ!»

Δημοφιλή

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο προπονητής της Ελσίνκι, Τόνι Κορκεακούνας, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως θέλει να κερδίσει ένα «μεγάλο κλαμπ» όπως ο Δικέφαλος, ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές του να είναι γενναίοι.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Έχουμε προετοιμαστεί καλά. Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός και τον σεβόμαστε, αλλά έχουμε καταστρώσει το πλάνο μας για να τον ανταγωνιστούμε. Παίζουμε στο γήπεδο μας, κι έχουμε παίξει καλά κόντρα σε άλλες ομάδες Θα πρέπει να είμαστε γενναίοι»

Για το στυλ παιχνιδιού σε Φινλανδία και Ελλάδα:

«Εδώ ο ρυθμός και η δύναμη είναι σημαντικά στοιχεία, στην Ελλάδα υπερισχύει η ποιότητα. Εμείς θέλουμε την μπάλα αλλά δεν έχουμε πρόβλημα να τη δώσουμε στον ΠΑΟΚ, ο οποίος διαθέτει μεγάλη ποιότητα, είναι καλός. Δύσκολο το παιχνίδι, αλλά έχουμε την αυτοπεποίθηση για ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το στόχο του ενόψει της πρεμιέρας των ομίλων:

«Εμείς πάμε πάντα για να κερδίσουμε, κι αέριο παίζουμε με μια πολύ σκληρή ομάδα θέλουμε να κερδίζουμ, όπως σε κάθε ματς. Μας έχει επηρεάσει η διακοπή ωστόσο. Τη δεδομένη στιγμή το πρωτάθλημα είναι πιο σημαντικό για εμάς. Αλλά θέλω να κερδίσουμε αύριο θέλω να κερδίσω ένα μεγάλο κλαμπ όπως ο ΠΑΟΚ. Θα είναι κάτι φανταστικό».

Για τις δικές του επιλογές και πως θα παρατάξει την ομάδα του:

«Έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε διαχείριση αναφορικά με το ράστερ σίγουρα θα κάνουμε ροτεισιον στο πρωτάθλημα. Αλλά αύριο θέλουμε να νικήσουμε δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη».


Τελευταία νέα

Ο επαναπατρισμός δε βοήθησε τον Φιλίπε

ΠΑΟΚ και Φαμαλικάο επήλθαν σε συμφωνία αναφορικά με τον εξάμηνο δανεισμό του Φιλίπε Σοάρες από τη στιγμή που βρέθηκε...

Στην ίδια κατηγορία