Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Σόλσκιερ: «Λάθος απόφαση η επιστροφή του Κριστιάνο»

Δημοφιλή

Μετά την απόλυσή του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Νοέμβριο του 2021, ο Σόλσκιερ δεν έχει κάτσει ξανά σε πάγκο ομάδας και μιλώντας στο «Athletic», ο Νορβηγός μίλησε για πολλά θέματα και κυρίως για τους «κόκκινους διαβόλους» αλλά και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο 50χρονος προπονητής συνεργάστηκε με τον Πορτογάλο αστέρα κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο «Ολντ Τράφορντ» και παραδέχθηκε ότι η επιλογή του Πορτογάλου κατέληξε να είναι λάθος, όμως δύσκολα μπορούσε να τον απορρίψει.

Συγκεκριμένα ο Σόλσκιερ ανέφερε:

«Ήταν μια απόφαση που ήταν πολύ δύσκολη να την απορρίψω και ένιωσα ότι έπρεπε να τον πάρουμε, αλλά κατέληξε να είναι λάθος. Ένιωθα ότι ήταν σωστό όταν υπέγραψε και οι φίλαθλοι το ένιωσαν στο παιχνίδι με τη Νιούκαστλ (σ.σ. 4-1 στο Ολντ Τράφορντ με τον Ρονάλντο να σκοράρει δις). Ήταν μέχρι τότε ένας από τους κορυφαίους σκόρερ στον κόσμο, έμοιαζε δυνατός.

Όταν έχεις ένα γκρουπ, πρέπει όλοι να πηγαίνουν προς την ίδια κατεύθυνση. Όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά, μπορούσες να δεις ορισμένους παίκτες και τους εγωισμούς τους να ξεσπούν»,


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία