Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ήρθε ο Γενάρης, αλλά ο ΠΑΟΚ… περιμένει

Δημοφιλή

Σήμερα, πρώτη εργάσιμη του νέου χρόνου ανοίγει το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, το οποίο προς το παρόν είναι… υποτονικό και ο ΠΑΟΚ δεν είναι εξαίρεση στον κανόνα.

Στην Τούμπα είναι ξεκάθαρο ότι η μεταγραφική συζήτηση έχει ατονήσει και όπως έγραψε η FORZA και την προηγούμενη εβδομάδα, προσθήκη θα γίνει μόνο υπό προϋποθέσεις, με δεδομένο ότι ο προϋπολογισμός της χρονιάς έχει… εκτροχιαστεί, όπως κατέστη σαφές και στην τελευταία γενική συνέλευση πριν από λίγες εβδομάδες.

Η υπόθεση του Φάμπιο Μάρτινς, όπως είχε διαφανεί, ναυάγησε με την υπογραφή του 29χρονου Πορτογάλου σε ομάδα της Αραβίας, από την ώρα που η διαφορά στο οικονομικό ήταν μεγάλη και δεν υπήρχε διάθεση να υπάρξει σύγκλιση, ενώ και οι δύο περιπτώσεις που ήταν στην ασπρόμαυρη ατζέντα ως εναλλακτικές επιλογές, κι αυτές δεν έχουν προχωρήσει.

Σ΄ αυτή τη φάση, είναι ξεκάθαρο ότι ο κλήρος έχει πέσει στον Ζοσέ Μπότο, ο οποίος κλήθηκε από την ιδιοκτησία να κάνει μερικές “επεμβάσεις” στο ρόστερ, καταφέρνοντας να οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου κάποιους παίκτες που δεν υπολογίζονται, να δημιουργήσει τον αντίστοιχο χώρο στο μπάτζετ και να προχωρήσει στην προσθήκη του παίκτη ή των παικτών, που θέλει ο Λουτσέσκου.

Προς το παρόν, ο Μπότο δεν κατάφερε να βρει λύση για να παραχωρηθεί τουλάχιστον ο Μουργκ, για τον οποίο έδειξε ενδιαφέρον ο ΑΠΟΕΛ, αλλά όχι τόσο σοβαρό, ώστε να δοθεί το ΟΚ για την παραχώρησή του. Οι Κύπριοι ήθελαν τον Αυστριακό δανεικό για 6 μήνες χωρίς οψιόν, κάτι που δεν βρήκε σύμφωνη την ιδιοκτησία.

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ προσπαθεί να βρει ομάδες για τους παίκτες που δεν είναι στα πλάνα και μόνο εφόσον τα καταφέρει, υπάρχει περίπτωση να γίνει κάποια προσθήκη.

Σε ότι αφορά ενδεχόμενες αποχωρήσεις, την προηγούμενη εβδομάδα προέκυψαν κάποιες φήμες για πρόταση που μπορεί να έρθει για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς από μια ομάδα της Αραβίας και μία της Γαλλίας, αλλά για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι χειροπιαστό, ενώ σύμφωνα με άλλες φήμες, ίσως προκύψει ενδιαφέρον για τον Γιάσμιν Κούρτιτς, ο οποίος έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι και αυτή την εποχή δεν είναι στις επιλογές του Λουτσέσκου.

Σε ότι αφορά τον προπονητή του ΠΑΟΚ, αυτός έχει ζητήσει την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού που θα παίζει κυρίως στον άξονα, καθώς βλέπει ότι εκεί υπάρχει ένα θέμα, ωστόσο φαίνεται να αντιλαμβάνεται την κατάσταση και περιμένει κι αυτός νεότερα από τον Μπότο.

Όπως πηγαίνουν τα πράγματα, θεωρείται πολύ δύσκολο να γίνει κάτι στα κοντά, όπερ σημαίνει ότι τις επόμενες δύο τρεις εβδομάδες, που ο ΠΑΟΚ έχει ένα βαρύ πρόγραμμα, με συνεχόμενα παιχνίδια και πιθανότατα και δύο παιχνίδια κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, δεν μπορεί να υπολογίζει σε κάποια προσθήκη και θα πορευτεί με το υπάρχον ρόστερ.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν, αν είναι να γίνει κάτι, μάλλον θα γίνει το τελευταίο 15ήμερο του Ιανουαρίου…


Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ κι ο Οζντόεφ…

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε το καλοκαίρι τον Οζντόεφ, κυρίως λόγω της προσωπικότητάς του και των ηγετικών προσόντων που έβγαζε στην...

Στην ίδια κατηγορία