Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τον έχει βρει ξανά μπροστά του

Δημοφιλή

Ορίστηκαν οι διαιτητές για το επερχόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας, το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου στις 20:00. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ούγγρος ρέφερι Μπόγκναρ Τάμας, έχοντας για βοηθούς, αλλά και στο VAR συμπατριώτες του.

Ο εν λόγω διαιτητές έχει διευθύνει παιχνίδια και για τον Άρη, αλλά και για τον Δικέφαλο. Ειδικότερα, τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε οριστεί για το παιχνίδι Άρης-Ολυμπιακός, στο οποίο είχαν κερδίσει οι «κιτρινόμαυροι» με 2-1.

Πριν από περίπου ένα χρόνο, είχε διαιτητεύσει στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό, το οποίο έληξε 2-1. Σε εκείνο το ματς στις 20 Δεκεμβρίου 2020 οι «ασπρόμαυροι» αντίκρυσαν έξι κίτρινες κάρτες ενώ οι φιλοξενούμενοι μόλις δύο.

Επιπροσθέτως, είχε οριστεί στο ματς των μπαράζ ανάμεσα σε Λαμία και Βέροια στις 18 Ιουνίου 2020, που έληξε 1-1, αλλά και στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 1-0. Όσον αφορά την ευρωπαϊκή παρουσία σε διοργανώσεις, τη φετινή σεζόν έχει οριστεί σε έξι αναμετρήσεις, εκ των οποίων οι δύο αφορούν το Europa League (Φενερμπαχτσέ – Ντιναμό Κιέβου & Ομόνοια – Ρεάλ Σοσιεδάδ).

Είχε διευθύνει τρεις αναμετρήσεις για προκριματικά, από τις οποίες οι δύο ήταν για το Conference League (Μπασακσεχίρ – Μπρέινταμπλικ & Βίκινγκ – Στεάουα Βουκουρεστίου) και η μία για το Champions League (Σέριφ – Μάριμπορ).

Στη φάση των ομίλων του Conference League έχει «σφυρίξει» το παιχνίδι Λεχ Πόζναν – Χαποέλ Μπερ Σεβά. Τη φετινή σεζόν έχει δείξει 105 φορές την κίτρινη κάρτα σε 20 παιχνίδι, έχοντας δηλαδή κατά μέσο όρο 5.25 κίτρινες κάρτες.


Τελευταία νέα

Βάζει μία… τάξη στην Μπριζ ο Χάγιεν

Σωρεία εξελίξεων έχει προκύψει στην επικείμενη αντίπαλο του ΠΑΟΚ στους «8» του UEFA Europa Conference League, Κλαμπ Μπριζ, δεδομένου...

Στην ίδια κατηγορία