Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Η Super League για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Αθήνα και είναι έτοιμος για το ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής των Play Off με τον Ολυμπιακό, με τη Super League να παρουσιάζει τη δική της προαναγγελία για την κρίσιμη αναμέτρηση της Τετάρτης (5/4, 21:00). Αυτό που ξεχωρίζει είναι ότι στις τελευταίες επτά συναντήσεις των δύο ομάδων, δεν έχει επικρατήσει γηπεδούχος με τον Δικέφαλο να φεύγει από το «Καραϊσκάκης» με μεγάλη νίκη, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, επικρατώντας με 1-2. Στην Τούμπα οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες, χωρίς τέρματα.

Το αφιέρωμα της Super League, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της:

«Στις επτά τελευταίες αναμετρήσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ και στις δύο έδρες δεν έχει καταφέρει να επικρατήσει ο γηπεδούχος. Η τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν στις 24 Οκτωβρίου 2021 με τους Ερυθρόλευκους να παίρνουν τη νίκη με 2-1 (22’ Αγκιμού Καμαρά, 31 Μασούρας – 81’ Μουργκ).

Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες τέσσερις φορές για την διαδικασία των Playoffs και ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να επικρατήσει στην έδρα του μια φορά, υπάρχει μια ισοπαλία και δύο νίκες του ΠΑΟΚ στον Πειραιά.

Ο ΠΑΟΚ αυτή τη σεζόν επικράτησε με 2-1 στο μεταξύ τους παιχνίδι για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στο στάδιο Καραϊσκάκης, ενώ η αναμέτρηση της Τούμπας ολοκληρώθηκε με λευκή ισοπαλία.

Ο Ολυμπιακός έχει επικρατήσει με 1-0 12 φορές, σκορ που είναι και το δημοφιλέστερο σε αυτή τη σειρά των αναμετρήσεων. Ακολουθεί το 2-0 με 11 εμφανίσεις, ενώ 7 έχει το 2-1. Οι περισσότερες νίκες του ΠΑΟΚ είναι με 1-0, σκορ που έχει εμφανιστεί 6 φορές.

68 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

47 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

9 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

12 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ

ΓΚΟΛ: 121-52».


Τελευταία νέα

Κυριάκος: «Ευχαριστούμε την πιο υπέροχη Τούμπα των τελευταίων ετών»

Mε ανάρτησή του ο Κυριάκος Κυριάκος στάθηκε στην τρομερή δύναμη που έδωσε στην ομάδα η Τούμπα, ζητώντας απ' όλους...

Στην ίδια κατηγορία