Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Αγγελίδης: «Σήμερα ξεκουραζόμαστε… αύριο χτίζουμε τη νέα ομάδα!»

Δημοφιλή

Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ έκανε το 3-1 στην σειρά των Play Off για τις θέσεις, , επικρατώντας στο Γήπεδο της Μίκρας του Πρωτέα Βούλας με 67-89.

Το δικό του απολογιστικό σχόλιο για τη φετινή σεζόν, έκανε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Α.Σ. ΠΑΟΚ, ο έφορος του τμήματος μπάσκετ γυναικών, Βασίλης Αγγελίδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ολοκληρώσαμε την χρονιά στην έβδομη θέση. Θεωρώ ότι είχαμε ατυχίες κατά την διάρκεια της σεζόν. Ξεκινώντας από την αρχή της χρονιάς, όπου χάσαμε με τραυματισμό την Ρέττσαττ στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον ΟΣΦΠ.

Σχεδόν στον μισό πρώτο γύρο ήμασταν χωρίς τρίτη ξένη, ενώ παράλληλα είχαμε από τα μικρότερα μπάτζετ της κατηγορίας. Σε τρία κρίσιμα παιχνίδια παίξαμε με τραυματισμένη παίκτρια, ενώ κερδίζαμε με υψηλές διαφορές, όπως στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Ελευθερία Μοσχάτου με την Ουίλιαμς, στον Πρωτέα Βούλας με την Τζετ-Ουίλσον.

Παράλληλα δεν είχαμε στην διάθεση μας την αρχηγό μας, Ρένια Καρλάφτη, για τρία παιχνίδια. Πιστεύω πως με λίγη τύχη θα ήμασταν στην τετράδα, και θα ήμασταν ενδεχομένως και στο Final-4 του Κυπέλλου, διότι στο παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ ήμασταν κοντά σε όλο το παιχνίδι, μην έχοντας στη διάθεση μας την Ρέττσταττ.

Εύχομαι υγεία στην ομάδα μας, ήδη από σήμερα ξεκουραζόμαστε και από αύριο ξεκινάμε τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, προκειμένου να είμαστε το ίδιο δυνατοί σε όλους τους τομείς. Είμαστε η πιο παλιά ομάδα στην Α1 Εθνική Κατηγορία, με συνεχόμενη παρουσία, και αυτό σημαίνει πολλά.

Ευχαριστώ την Διοίκηση του Συλλόγου, τον Πρόεδρο, κ. Θανάση Κατσαρή, τον Αντιπρόεδρο, κ. Δημοκράτη Παπαδόπουλο, το προπονητικό σταφ και τις αθλήτριες».

 


Τελευταία νέα

Φωτιά στο Μάτι: Ποινές φυλάκισης για τέσσερα πρώην στελέχη της Πυροσβεστικής

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο επέβαλλε -για την προ έξι χρόνων φονική φωτιά στο Μάτι-ποινές φυλάκισης για τέσσερα πρώην στελέχη της...

Στην ίδια κατηγορία