Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η Premier League κι ο Κωνσταντέλιας

Δημοφιλή

Αυξάνονται και πληθύνονται οι ευρωπαϊκές ομάδες που εστιάζουν στον Γιάννη Κωνσταντέλια, παρακολουθούν και καταγράφουν με μεγάλο ενδιαφέρον τις εμφανίσεις του 21χρονου μεσοεπιθετικού με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο «Ντέλιας» εξελίσσεται σε ένα από πιο «καυτά» ονόματα παικτών της ηλικίας του στον ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χάρτη κι ανεβάζει κατακόρυφα τη χρηματιστηριακή αξία του με ό,τι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Και στο τελευταίο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπριζ στο Βέλγιο για την προημιτελική φάση του Europa Conference League, βρέθηκαν… κατάσκοποι ξένων κλαμπ στις εξέδρες προκειμένου να πάρουν γεύση από το νεαρό άσο του Δικεφάλου του Βορρά.

Ανάμεσα στις ομάδες που βρέθηκαν στο «Γιαν Μπρέιντελ» για λογαριασμό του Κωνσταντέλια ήταν κι ένα κλαμπ που διατηρεί το χαρτοφυλάκιο του στην Αγγλία και αγωνίζεται στην Premier League.

Ο σύλλογος απ΄ το Νησί διατηρεί άκρως θετικό report για τον Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και δεν τον χάνει απ΄ τα μάτια του.

Μάλιστα η πρώτη φορά που έστριψε τις κεραίες του προς τον «Ντέλια» ήταν την περίοδο που έπαιζε στις ομάδες Νέων του ΠΑΟΚ και φαινόταν πως διαθέτει το αγωνιστικό… πακέτο προκειμένου να εξελιχθεί και να διαγράψει λαμπρή καριέρα.

Τότε μάλιστα είχαν «σκαλίσει» την προοπτική της αγοράς του από τον ΠΑΟΚ, χωρίς ωστόσο να αποδειχθεί πρόσφορο το έδαφος.

Για την ώρα, οι Άγγλοι αρκούνται στο scouting report με επίκεντρο τον Κωνσταντέλια και τις εμφανίσεις του που κυμαίνονται σε υψηλές… στροφές την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Μένει να φανεί φυσικά κατά πόσον το προσεχές καλοκαίρι θα περάσουν στο… παρασύνθημα και θα καταθέσουν ή όχι πρόταση στον ΠΑΟΚ για την αγορά των δικαιωμάτων του.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ανατροπή στην ανατροπή μετά από 10 χρόνια για τον ΠΑΟΚ (video)

Στον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε για τα καλά με την πλάτη στον τοίχο και χρειάστηκε να...

Στην ίδια κατηγορία