Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Η Επιτροπή Εφέσεων δεν γνώριζε τον κανονισμό!

Δημοφιλή

Για ακόμη μια φορά παρακολουθούμε με ανοιχτό το στόμα τις αδιανόητες καταστάσεις που διαδραματίζονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού με απίστευτη μεθόδευση, ο Ολυμπικός θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στο Γ. Καραϊσκάκης με κόσμο, παρά την τιμωρία για δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων!

Ενώ ο πρόεδρος κ.Μελισσινός προανήγγειλε ότι η νύχτα θα είναι μεγάλη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η απόφαση θα πάρει αρκετή ώρα για να εκδοθεί, από το πουθενά ανακοίνωσε ότι περιμένει υπομνήματα ως τη Δευτέρα, κάτι που σημαίνει ότι η απόφαση θα ανακοινωθεί από βδομάδα.

Ακολούθως ωστόσο επικράτησε ο… κακός χαμός αναφορικά με το κυριακάτικο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ κι αν τελικά θα γίνει με την παρουσία του κόσμου των ερυθρόλευκων.

Η πλευρά των Πειραιωτών ζήτησε διευκρινίσεις και από το προεδρείο ειπώθηκε ότι ο κανονισμός έχει αλλάξει και το παιχνίδι θα γίνει παρουσία φιλάθλων!

Στη συνέχεια ωστόσο ζητήθηκαν, περαιτέρω διευκρινίσεις από την έδρα κι εκεί αποκαλύφθηκε το… απόλυτο μπάχαλο! Η Επιτροπή Εφέσεων ενώ είχε αρχικά τον ίδιο ισχυρισμό, της επισημάνθηκε πως ο κανονισμός δεν είναι καινούργιος, κάτι που έδειξαν οι ίδιοι να μη γνωρίζουν!

Συγκεκριμένα τα μέλη της επιτροπής είχαν πλήρη άγνοια του κανονισμού, αφού αρχικά επισημάνθηκε ότι το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ θα γίνει κανονικά με κόσμο βάση του… νέου κανονισμού.

Μετά από πιέσεις μάλιστα για να δοθεί μία απάντηση προς ενημέρωση του κόσμου, έφτασαν να… πετάξουν την μπάλα από πάνω τους και να πάρουν αποστάσεις σε ό,τι αφορά το κυριακάτικο ντέρμπι, λέγοντας ότι θα πρέπει να απευθυνθούν οι εκπρόσωποι του Τύπου στην ΕΠΟ για να πάρει εκείνη θέση.


Τελευταία νέα

Κυριάκος: «Ευχαριστούμε την πιο υπέροχη Τούμπα των τελευταίων ετών»

Mε ανάρτησή του ο Κυριάκος Κυριάκος στάθηκε στην τρομερή δύναμη που έδωσε στην ομάδα η Τούμπα, ζητώντας απ' όλους...

Στην ίδια κατηγορία