Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 2 Ιουνίου, 2024

ΠΑΟΚ Β: Με τέσσερις απουσίες κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας

Δημοφιλή

Πανέτοιμος για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας είναι ο ΠΑΟΚ Β, με τον Αλέξη Αλεξιάδη να μην έχει στη διάθεση του τους Σπυράκο, Σμυρλή, Νινούα και Σελιμάι.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Με πίστη στο πλάνο και στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, ο ΠΑΟΚ Β υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας, στο γήπεδο του Μακεδονικού, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 04.11, στις 15:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από το κανάλι της Super League 2 στο YouTube.

Η ομάδα προπονήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (03.11) στο αθλητικό κέντρο της Σουρωτής, επικεντρωμένη σε στατικές φάσεις και την τακτική προσέγγιση του αγώνα. Παραμένουν εκτός οι Σπυράκος και Σμυρλής, ο Νινούα εκτίει την ποινή των τριών καρτών (λόγω ενοχλήσεων άλλωστε, δεν θα ήταν ούτως ή άλλως στη διάθεση του Αλέξη Αλεξιάδη), ενώ τραυματίας είναι και ο Σελιμάι.

Την αποστολή, λοιπόν, του ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα συνθέτουν οι: Μοναστηρλής, Τσιόπτσης, Παντεκίδης, Κανίς, Τσοπούρογλου, Πανίδης, Γιαξής, Μανωλιούδης, Γκορντεζιάνι, Τασιούρας, Ρούμιαντσεβ, Δαρέλας, Γρόσδης, Παναγιώτου, Τσίκος, Κουλούρης, Γκούμας, Κιτσάκης, Κωττάς.


Τελευταία νέα

Γκαγκάτσης: «Συγκέντρωση νίκης, η επόμενη μέρα έχει κριθεί!»

O Μάκης Γκαγκάτσης ανακοίνωσε και επίσημα την συμμετοχή του στις εκλογές για την ανάληψη της προεδρίας της ΕΠΟ, οι...

Στην ίδια κατηγορία