Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

H άμυνά τους είναι η «δολοφονία» χαρακτήρων

Δημοφιλή

Είναι εντελώς κουραστικό να πρέπει να εξηγήσεις τα αυτονόητα σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία διάθεση να τα αντιληφθούν γιατί απλά είναι βολεμένοι στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Ο ΠΑΟΚ παραδοσιακά ως σύλλογος και λόγω της γεωγραφικής του τοποθέτησης, είναι ένας μοχλός αντίδρασης στα κακώς κείμενα αυτού του τόπου. Αθλητικά, αλλά και κοινωνικά, μιας και το κοινό του δεν χάνει την ευκαιρία να τοποθετηθεί και για αυτά.

Παλαιότερα, είχαν μία επιχειρηματολογία να σε βγάζουν γραφικό παρά τα όσα οργιαστικά γινόντουσαν εναντίον του. Όταν το μέγεθος του κλαμπ μεγάλωσε με την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη, άρχισαν να χρησιμοποιούν επιχειρηματολογία ψυχικά ασθενών. «Δώσατε το όνομα για ένα πρωτάθλημα» με βάση τη συμφωνία των Πρεσπών. Κι όμως, αυτή η βλακεία θεωρείται σοβαρή τοποθέτηση στον κόσμο των νοητικά κενών.

Άντε εμείς, παιδιά του ΠΑΟΚ από τη μέρα που γεννηθήκαμε και με καταβολές ισχυρές γύρω από τον σύλλογο, μπορεί και να υπερβάλαμε. Το βάζω απλά για την οικονομία της συζήτησης.

Πως είναι δυνατόν ένας ξένος, πολίτης Ρουμανίας, που ανήκει σε μία από τις πλέον αγαπητές οικογένειες της χώρας του, να λέει τα ίδια;

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, το έχει βιώσει στο πετσί του. Και επειδή δεν είναι μία προσωπικότητα της πλάκας που θα ανεχτεί να παίζει κάποιος με τη δουλειά του, το ανοίγει το στοματάκι του.

Ψέματα δεν έχει πει ποτέ. Απλά δεν είναι αρεστός σε αυτούς που δεν έχουν μάθει να ακούν την αλήθεια. Είναι θέμα εκπαίδευσης καθαρά, τίποτα περισσότερο. Όταν σε χαϊδεύουν συνεχώς, το πρώτο χαστούκι θα πονέσει πολύ.

Προφανώς και η άμυνά τους είναι η δολοφονία χαρακτήρα. Ο Πάμπλο Γκαρσία «δολοφονήθηκε» ως παίκτης ουκ ολίγες φορές. Ο Μάτος επειδή έπαιζε όπως οι δικοί τους αμυντικοί τύπου Σένκεφελντ ή Βράνιες, το ίδιο. Σε ακραίο βαθμό, το ίδιο συνέβη με τον Ιβάν Σαββίδη, του οποίου την επένδυση δεν σεβάστηκαν ποτέ. Αντί να χαρούν που ένας άνθρωπος βάζει τόσα χρήματα σε ένα προϊόν που αυτοί κατάντησαν σαθρό, τον κυνήγησαν με όλους τους πιθανούς τρόπους. Είχε πλάκα το δημοσίευμα για φυγή του από την Ελλάδα μία μέρα πριν αγοράσει ο ΟΛΘ το λιμάνι του Βόλου.

Ο ΠΑΟΚ ως οργανισμός, οφείλει να δημιουργήσει διαφορετικές συνθήκες από αυτές που υπάρχουν σήμερα για να προστατευτεί. Οφείλει να δημιουργήσει ένα σκληρό πυρήνα δικών του ανθρώπων που θα διαχειρίζονται όλες τις κομβικές του παρεμβάσεις. Οφείλει να έχει στον μηχανισμό του μόνο όσους νιώθουν το παιχνίδι και μπορούν να παίξουν ρόλο.

Αλλιώς, θα παίζει άμυνα κάθε μέρα, όλη μέρα και χωρίς αποτέλεσμα.


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία