Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Για την πρώτη του νίκη ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για την 5η αγωνιστική της Volley League ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή 26 Νοεμβρίου και ώρα 19:00, στο PAOK Sports Arena, τον Πήγασο Πολίχνης.

Ο Δικέφαλος, μετά την ευρωπαϊκή νίκη του στην Κροατία επί της Μλάντοστ για το CEV Cup με 0-3, επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις, ψάχνοντας τη πρώτη νίκη στη σεζόν, η οποία θα του δώσει περισσότερη βαθμολογική και ψυχολογική άνοδο.

Απέναντί του, ο Πήγασος Πολίχνης, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε του Μίλωνα με 3-0 στην Θεσσαλονίκη, και βρίσκεται στην έβδομη θέση με τρεις βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια.

Οι τιμές είναι οι εξής:

Γενική είσοδος: 5€
VIP: 10€
VIP Lounge: 50€ (Εισιτήριο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με το 2310988000)

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ΕΡΤflix.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Πήγασο Πολίχνης, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα, καθώς θέλουμε να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα. Προερχόμαστε από μία καλή εμφάνιση και νίκη στη Κροατία επί της Μλάντοστ. Όλα τα παιχνίδια θέλουν προσοχή, και σωστή διαχείριση, για αυτό και εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θα παίξουμε με την ίδια διάταξη, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, περιμένοντας την επιστροφή στο αρχικό μας πλάνο στο άμεσο μέλλον».


Τελευταία νέα

Στην 20άδα των κορυφαίων σκόρερ του ΠΑΟΚ!

Η βασική του δουλειά δεν είναι το γκολ, όμως ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς καταφέρνει και σκοράρει με αρκετά μεγάλη συχνότητα...

Στην ίδια κατηγορία