Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Αποχαιρετά στην Τούμπα ο Χετεμάι

Δημοφιλή

Ακόμη δύο παιχνίδια στην ποδοσφαιρική του καριέρα έχει ο μέσος της Ελσίνκι, Περπαρίμ Χετεμάι, δεδομένου πως τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει επιλέξει να αποσυρθεί.

Η Ελσίνκι έχει ολοκληρώσει τους αγώνες της στο εγχώριο πρωτάθλημα και αυτό που απομένει είναι οι δύο ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στον 7ο όμιλο του UEFA Europa Conference League με Αμπερντίν (30.11) και ΠΑΟΚ (14.12).

Όπως υπογραμμίζεται στα ΜΜΕ της Φιλανδίας, ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής αναμένεται να κρεμάσει τα παπούτσια του μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, καθώς αυτός είναι και ο τελευταίος χρονικά αγώνας στην σεζόν για την Ελσίνκι.

 Ο Χετεμάι που γίνεται 37 τον Δεκέμβριο, είχε αναφέρει:

«Hξερα όταν επέστρεψα στον σύλλογο πως θα κλείσω εδώ την καριέρα μου. Τον τελευταίο καιρό, έχω πάρει τόσο λίγο χρόνο παιχνιδιού που ναι, αυτή ήταν μια αρκετά προσωπική απόφαση, όχι τόσο δύσκολη. Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο και να το απολαμβάνω, αλλά το κάνω εδώ και πολύ καιρό και ενδιαφέρομαι και για άλλα πράγματα».


Τελευταία νέα

Κοριτσάρες φτιαγμένες από… χρυσό!

Για την εξ αναβολής 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Women’s Football League, ο ΠΑΟΚ Morris υποδέχθηκε τον ΟΦΗ στους...

Στην ίδια κατηγορία