Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πίσω στη δουλειά μετά το… δώρο Λουτσέσκου

Δημοφιλή

Επιστροφή στη Νέα Μεσήμβρια για το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ στις 11:00 σήμερα (22/03) το πρωί κατόπιν του… δώρου που εξασφάλισε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στο γκρουπ ποδοσφαιριστών του που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη δεδομένης της ακύρωσης της απογευματινής προπόνησης της Πέμπτης (21/03). Είναι σαφές πως μετά από ένα χρονικό διάστημα γεμάτο αγώνες, το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ θέλει να εκμεταλλευτεί τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω των εθνικών ομάδων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για την τελική ευθεία της σεζόν.

Μπαίνοντας εκ νέου σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων μετά το ρεπό που εξασφάλισε ο Ρουμάνος τεχνικός, ο ΠΑΟΚ επί του παρόντος μετράει στο ιατρικό του δελτίο πλην των διεθνών ποδοσφαιριστών του έξι απουσίες έχοντας ως τελευταία προσθήκη τον Χάρη Τσιγγάρα που έμεινε εκτός προπόνησης από γύρισμα στον αστράγαλο του που αποκόμισε σε προηγούμενο προπονητικό πρόγραμμα. Ο μέσος του Δικεφάλου ακολούθησε θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο, με την κατάστασή του να μην εμπνέει ανησυχία.

Από εκεί και πέρα, Γιάννης Μιχαηλίδης και Ζόαν Σάστρε ανεβάζουν διαρκώς στροφές με γνώμονα την επανένταξη τους στο πρόγραμμα των υπόλοιπων συμπαικτών τους δεδομένου πως ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έκανε μέρος της κανονικής προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ μόνος προπονήθηκε κι ο Ισπανός δεξιός οπισθοφύλακας. Θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο περιελάμβανε το πρόγραμμα και για τους Μαγκομέντ Οζντόεφ  Μπάμπα και Ουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ, με τους δύο τελευταίους να… αποφεύγουν ασπρόμαυρο εμφύλιο δεδομένης της συνάντησης των αντιπροσωπευτικών τους συγκροτημάτων τη σημερινή (22/03) μέρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπενζεμά: Μια σχέση αγάπης

Ο Καρίμ Μπενζεμά ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό και με την σύμφωνη γνώμη των ανθρώπων της Αλ Ιτιχάντ, θα ακολουθήσει...

Στην ίδια κατηγορία