Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κορυφαίος Βούλγαρος ο Ντεσπόντοφ! (video)

Δημοφιλή

Για ακόμη μία αγωνιστική περίοδο το βραβείο του καλύτερου Βούλγαρου ποδοσφαιριστή απονέμεται στον Κίριλ Ντεσπόντοφ! Ο διεθνής εξτρέμ του ΠΑΟΚ συνιστά ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της Βουλγαρίας, με τις υψηλές πτήσεις του καθώς επίσης και τις εμφανίσεις που έχει καταθέσει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό των «ασπρόμαυρων» κάθε άλλο παρά απαρατήρητες να περνούν κατακτώντας το πολυπόθητο βραβείο.

Παρουσία του αδελφού του ο Κίριλ Ντεσπόντοφ παρέλαβε το βραβείο του εν μέσω παραμονής του στη Βουλγαρία δεδομένης της κλήσης του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του ενόψει των αναμετρήσεων με την Τανζανία και το Αζερμπαϊτζάν στο Μπακού. Κάτι που σημαίνει πως τίθεται εκτός διάθεσης του Ράζβαν Λουτσέσκου έως και την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με την εθνική Βουλγαρίας χωρίς να του προσφέρεται χρόνος για «ανάσες».

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από τη βράβευση του Βούλγαρου διεθνή μεσοεπιθετικού:

Επί του παρόντος, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ σε 36 εμφανίσεις του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε όλες τις εμπλεκόμενες διοργανώσεις έχει σημειώσει 12 γκολ και ισάριθμες ασίστ, με την υποσημείωση πως στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκεμπ που επί της ουσίας αποτελεί το τελευταίο δείγμα «γραφής» του, κρατούσε ένα μπλουζάκι με μήνυμα για δύο συμπατριώτες του που κρατούνται όμηροι από πειρατές. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, θέλησε με αυτόν τον τρόπο να συμπαρασταθεί στους δύο συμπατριώτες του αλλά και στις οικογένειές τους, που βιώνουν στιγμές αγωνίας αποδεικνύοντας πως συνιστά πρότυπο και εκτός γηπέδου.

«Είναι τεράστια τιμή για μένα να κερδίζω αυτό το βραβείο. Παράλληλα, είναι και με μεγάλη ευθύνη γιατί με υποχρεώνει να συνεχίσω να δουλεύω και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, την οικογένεια, την αρραβωνιαστικιά μου που με στηρίζουν σε καλές και κακές στιγμές. Τέλος, θέλω να τονίσω πως οποίος από τους υποψήφιους κέρδιζε το βραβείο, θα το άξιζε» επισήμανε ο Βούλγαρος διεθνής εξτρέμ ορμώμενος από την εν λόγω διάκριση στο περιθώριο της βράβευσής του.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μοναδικό ερωτηματικό ο Σάστρε

Εβδομάδα αποφόρτισης για τον ΠΑΟΚ κατόπιν του απαιτητικού προγράμματός του με διαδοχικές αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, με...

Στην ίδια κατηγορία