Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Εχουν ακούσει στη ΔΕΑΒ για τη γυναίκα του Καίσαρα;

Δημοφιλή

Το χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην πρεμιέρα των πλέι οφ έγινε χωρίς κόσμο, γιατί “έτσι την είδε” η ΔΕΑΒ, μια αμφιβόλου αξιοπιστίας (και επαφής με την αθλητική πραγματικότητα) επιτροπή, που τιμώρησε την Τούμπα γιατί πυροδοτήθηκαν τρεις κροτίδες, παρότι ο νέος νόμος τιμωρεί τη ρίψη.

Κι εκεί που τρελαίνεσαι, είναι που η ίδια επιτροπή, τιμώρησε τον Διαγόρα Ρόδου μόνο με χρηματικό πρόστιμο για “σοβαρά επεισόδια”, όπως αναφέρεται στην απόφασή της και για ένα παιχνίδι που έγινε πραγματικά “αίμα κι άμμος” και η φιλοξενούμενη Παναχαϊκή έφυγε από το γήπεδο τρεις ώρες μετά τη λήξη του αγώνα, δημοσιοποιώντας μάλιστα βίντεο, που δείχνουν ότι το γήπεδο έγινε πεδίο μάχης!

Και σε άλλα γήπεδα έγιναν διάφορα, χωρίς να επιβληθούν ποινές από τη ΔΕΑΒ, αλλά αυτό δεν είναι το θέμα μας, διότι εμείς δεν θέλουμε να τιμωρούνται χωρίς λόγο ομάδες και δεν θέλουμε να υπάρξουν νέες “Ιφιγένειες” για να λέμε ότι κάτι κάναμε για την καταπολέμηση της βίας.

Οταν όλοι ξέρουν ότι αυτό που διαιωνίζει τη βία είναι η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ των φυσικών και ηθικών αυτουργών. Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα.

Σε ό,τι αφορά το ρόλο της ΔΕΑΒ, το αν παραβιάζει ή όχι το αυτοδιοίκητο, ας το πουν άλλοι. Αυτό που θα πρέπει να ξέρει και η ΔΕΑΒ είναι η περίφημη ρήση για τη γυναίκα του Καίσαρα. Κι αυτό έχει να κάνει αφενός με τους οπαδούς που βαφτίζει “παρατηρητές” και αφετέρου με τις ίδιες τις αποφάσεις της.

Αν και νομίζω ότι στη συνέχεια δεν πρόκειται να επιβάλει ποινή αποκλεισμού της έδρας σε άλλη ομάδα. Αφού την πλήρωσε ο ΠΑΟΚ, ας πάμε παρακάτω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία