Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ Β΄: Φινάλε σήμερα για γερά νεύρα

Δημοφιλή

Στη σημερινή τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λιγκ 2 θα κριθεί η παρουσία του ΠΑΟΚ Β΄ στα πλέι οφ ή στα πλέι άουτ του πρωταθλήματος.

Η δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου, πάντως, δεν κρατά τις τύχες στα χέρια της. Προκειμένου να μπει στα πλέι οφ, αφενός θα πρέπει να επικρατήσει της Νίκης Βόλου στο γήπεδο του Μακεδονικού, αφετέρου η ΑΕΚ Β΄ να νικήσει εντός έδρας το Μακεδονικό. Μ’ αυτόν το συνδυασμό αποτελεσμάτων θα προκύψει ισοβαθμία του ΠΑΟΚ Β΄ και του Μακεδονικού στην 5η θέση και στην οποία ευνοούνται οι «ασπρόμαυροι». Οι δύο ομάδες μέτρησαν από μία νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια, αλλά ο ΠΑΟΚ Β΄ έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων (3-2, 2-0).

Οι άλλες τέσσερις ομάδες των πλέι οφ θα είναι ο Λεβαδειακός, η Λάρισα, η Νίκη Βόλου κι η ΑΕΚ Β΄, ενώ στα πλέι άουτ θα αγωνιστούν η Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Ηρακλής, η Κοζάνη, ο Καμπανιακός κι ο Αιολικός, μαζί και μ’ έναν από τους ΠΑΟΚ Β΄ και Μακεδονικό (έχει ήδη υποβιβαστεί ο Απόλλων Πόντου).

Aναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων, που θα διεξαχθούν σήμερα (κοινή ώρα έναρξης στις 15.00): Ηρακλής-Αιολικός, ΠΑΟΚ Β΄-Νίκη Βόλου, Καμπανιακός-Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Πόντου-Λάρισα και ΑΕΚ Β΄-Μακεδονικός (η τελευταία αναμέτρηση θα καλυφθεί από το Action 24). Δεν αγωνίζονται η Κοζάνη κι ο Λεβαδειακός, που θα κάνουν το ρεπό τους.

Για τον ΠΑΟΚ Β΄ θα είναι σημαντικό ν’ αποφύγει τα πλέι άουτ, εξαλείφοντας έτσι τον κίνδυνο του υποβιβασμού στη Γ΄ κατηγορία. Στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι άουτ θα πάρουν μέρος έξι ομάδες και από αυτές οι τρεις θα παραμείνουν στη Σούπερ Λιγκ 2 κι οι άλλες τρεις θα υποβιβαστούν.

Σε κάθε περίπτωση, η ανανέωση του ρόστερ του ΠΑΟΚ Β΄ σε σχέση με την περσινή χρονιά δεν θα μπορούσε παρά να αποτυπωθεί και στα αποτελέσματα. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι, μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας, μετράει οχτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και εννέα ήττες, ενώ την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική περίοδο -με τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο-είχε δεκατέσσερις νίκες, επτά ισοπαλίες και επτά ήττες (πρόπερσι είχε από έντεκα νίκες και ισοπαλίες και δέκα ήττες).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οι ευχές του ΑΣ για το Πάσχα! (pic)

Λαμβάνοντας υπόψιν τις διακοπές του Πάσχα και την Ανάσταση, ο ΑΣ ΠΑΟΚ με επίσημη ανάρτησή του στο Instagram ευχήθηκε...

Στην ίδια κατηγορία