Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Χαμόγελα πριν την ευρωπαϊκή μάχη (pics)

Δημοφιλή

Ιδιαίτερη ικανοποίηση πηγάζει από το στρατόπεδο του ΠΑΟΚ πριν την επιστροφή στην Ευρώπη ενόψει της διπλής αναμέτρησης με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο πλαίσιο των «16» του UEFA Europa Conference League (σ.σ αρχής γενομένης από την Κροατία) κάτι που αντανακλάται και στο αγωνιστικό τμήμα δεδομένου πως ο «ασπρόμαυρος» φακός συνέλαβε χαμόγελα πριν την πρώτη ευρωπαϊκή «μάχη» με τους Κροάτες.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τα παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα, αρκετοί παίκτες του ΠΑΟΚ μεταξύ των οποίων οι Ράχμαν Μπάμπα-Σουαλιό Μεϊτέ, Τόμας Κετζιόρα, Τάισον, Χάρης Τσιγγάρας και Αντρίγια Ζίβκοβιτς έχουν «κέφια», μπαίνοντας σε ευρωπαϊκό… mood. Σε ένα κατάμεστο όπως προμηνύεται από το ρυθμό εξάντλησης των εισιτηρίων γήπεδο plus την ισχυρή παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στο Ζάγκρεμπ παραμονή του αγώνα, το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου αναμένεται να ψάξει ένα ασφαλές αποτέλεσμα ενόψει Τούμπας προκειμένου να «σφραγίζει» ακόμη μία πρόκριση στην προημιτελική φάση της εν λόγω διοργάνωσης.

Από πλευράς απουσιών ο Άλι Σαμάτα τέθηκε οριστικά εκτός μάχης δεδομένου πως ταλαιπωρείται ακόμη από τις ενοχλήσεις που αποκόμισε στη μέση ακολουθώντας θεραπεία λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στη μέση και δεν θα ταξιδέψει στην Κροατία. Εκτός αποστολής κι ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση, αλλά κι οι Σάστρε, Εκόνγκ και Μιχαηλίδης που συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν.

Άξιο αναφοράς δε πως η αποστολή του Δικεφάλου αναχωρεί το απόγευμα με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Ζάγκρεμπ και μετά την άφιξη της ομάδας στην Κροατία θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου των Ράζβαν Λουτσέσκου και Ντόμινικ Κοτάρσκι στο Μάκσιμιρ στις 19:30, ώρα Κροατίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ωρα ημιτελικών σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ

Mετά το Τσάμπιονς Λιγκ, σειρά παίρνουν σήμερα το Γιουρόπα Λιγκ και το Κόνφερενς Λιγκ με τους συνολικά τέσσερις πρώτους...

Στην ίδια κατηγορία