Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Οι «εκλεκτοί» Λουτσέσκου για Κροατία!

Δημοφιλή

Επανέρχεται σε ευρωπαϊκή πίστα ο ΠΑΟΚ δεδομένου πως μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League, στη διάρκεια της οποίας εξασφάλισε εν τέλει την πρώτη θέση και τα οφέλη που τη συνοδεύουν, επιστρέφει στην Ευρώπη με γνώμονα τη διπλή «μάχη» που έχει να δώσει με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αρχής γενομένης από την Κροατία (07.03).

Η αποστολή του Δικεφάλου αναχωρεί το απόγευμα με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Ζάγκρεμπ και μετά την άφιξη της ομάδας στην Κροατία θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου των Ράζβαν Λουτσέσκου και Ντόμινικ Κοτάρσκι στο Μάκσιμιρ στις 19:30, ώρα Κροατίας.

H προπόνηση της Τετάρτης (06.03) ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδι κατοχής, ενώ ακολούθησε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, με έμφαση στην ανάπτυξη και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις. Ο Άλι Σαμάτα υποβλήθηκε σε θεραπεία λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στη μέση και δεν θα ταξιδέψει στην Κροατία.

Εκτός αποστολής κι ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση, αλλά κι οι Σάστρε, Εκόνγκ και Μιχαηλίδης που συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Μοναστηρλής, Βιεϊρίνια, Όττο, Παναγιώτου, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Μάρκος Αντόνιο , Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τρομερή αποθέωση από τον προπονητή της Μπριζ στην Τούμπα

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο της Τούμπας,...

Στην ίδια κατηγορία