Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κοντά στο sold out η Ντιναμό

Δημοφιλή

Σε ρυθμούς… ΠΑΟΚ κινείται η Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεδομένων των διπλών αναμετρήσεών της με γνώμονα την πρόκριση στην προημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League ενώ τελευταία αναθεώρηση των εισιτηρίων που έχει από το φίλαθλο κοινό της, φέρνουν το κροατικό κλαμπ μία «ανάσα» πριν το sold out. Μετά τη Βόρεια κερκίδα της, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ανακοίνωσε ακόμα ένα μίνι «sold out» καθώς οι Κροάτες εξάντλησαν τα εισιτήρια για πάνω και κάτω τμήμα της δυτικής κερκίδας του Μάξιμιρ, με τη διάθεση των εισιτηρίων να συνεχίζεται.

Κάτι που σημαίνει πως το γήπεδο αναμένεται κατάμεστο απουσία των φίλων του Δικεφάλου κατόπιν απόφασης της UEFA (σ.σ όπως ισχύει και για τους Κροάτες στην Τούμπα). Μετά την εκτός έδρας δοκιμασία της με την Όσιγιεκ του Ζοσέ Μπότο, η επικείμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ υποδέχεται τους «ασπρόμαυρους» και προθέρμανε το φίλαθλο κοινό της, προτρέποντάς το συνάμα να βρίσκεται από νωρίς στα πέριξ του γηπέδου εξαιτίας υψηλής κινητικότητας και αστυνομικής παρουσίας.

Όπως επισημαίνεται μεταξύ άλλων στην επίσημη ανακοίνωσή της «η είσοδος στο γήπεδο ανήμερα του αγώνα αναμένεται να πραγματοποιηθεί από τις 19:00 και μετά. Στις εισόδους του σταδίου Maksimir θα οργανωθεί έλεγχος εγγράφων, τα οποία αποτελούν προϋπόθεση εισόδου: Έγκυρο έγγραφο ταυτότητας και προσωποποιημένο εισιτήριο. Την ημέρα του αγώνα αναμένεται μεγάλη κίνηση στον κύκλο του γηπέδου από τις απογευματινές ώρες, γι’ αυτό καλούμε όλους τους φιλάθλους να προσέλθουν στο γήπεδο το συντομότερο δυνατό ήδη από τις 19:00».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Δουλειά χωρίς πίεση και Σάστρε

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να δουλέψει χωρίς τη συνεχόμενη πίεση των αγώνων με παίκτες και προπονητικό επιτελείο να το απολαμβάνουν. Αναλυτικά...

Στην ίδια κατηγορία