Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ας ξεκαθαρίσουμε τι γίνεται με τον Λύρατζη

Δημοφιλή

Θέματα… δεν έχουμε και θέματα «πρέπει» να μας «απασχολούν» για να χούμε να τρωγόμαστε. Κάπως έτσι αυτές τις ημέρες ζήτημα για τον ΠΑΟΚ είναι ο Λύρατζης, αν παίζει ή δεν παίζει, αν θα φύγει ή δεν θα φύγει. Ας ξεκαθαρίσουμε τι γίνεται με τον νεαρό μπακ…

Ο Λύρατζης, που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ εδώ και 10-12 χρόνια, προέρχεται από την καλύτερη ομάδα ακαδημιών που είχε ποτέ ο ΠΑΟΚ. Τα παιδιά που γεννήθηκαν το 2000 και είχαν φθάσει σε σημείο να πάρουν πρωτάθλημα με ρεκόρ 28-2-0. Όπως ο Τσιγγάρας και ο Μιχαηλίδης, μαζί και ο Τζόλης που είναι μικρότερος, κατάφερε να ανέβει νωρίς στην πρώτη ομάδα αφού το ταλέντο ξεχώριζε. Πρόπερσι ο Καβαλιώτης μπακ έκανε καταληκτική χρονιά και δικαίως ψηφίστηκε από τον κόσμο ως ο δεύτερος πολυτιμότερος μετά τον Κούρτιτς. Εκεί είδαμε το ταβάνι του και κατάλαβαν όλοι τι μπορεί να κάνει.

Πέρσι ο Λύρατζης έχασε τη χρονιά με τέσσερις διαδοχικούς και σοβαρούς τραυματισμούς. Αυτό τον έριξε πίσω και φυσιολογικά έχασε την αυτοπεποίθησή του. Έχασε και τη θέση του από άλλους παίκτες που τον έχουν ξεπεράσει.

Φέτος φθάσαμε εδώ και ο ΠΑΟΚ ψάχνει μπακ. Πριν βρει, πώς θα παραχωρήσει τον Λύρατζη; Και όμως το περασμένο ΣΚ ο ΠΑΟΚ είχε δώσει το OK στον παίκτη του για να κλείσει στον Αστέρα που τον θέλει πολύ. Μετά το ματς με τον Αρη ο Λουτσέσκου μετάνιωσε και ζήτησε να παγώσει τον δανεισμό.

Το εξήγησε ο προπονητής. Είπε ότι… «δεν μπορώ να τον αφήσω, αλλά δεν μπορώ και να εγγυηθώ ότι θα παίξει». Είναι φανερό ότι ο Λουτσέσκου φοβάται μην τυχόν του λείψει ο παίκτης αφού ο ίδιος έχει δώσει έγκριση να φύγει. Λογικό είναι και κάπως έτσι βέβαια πιέζει για την απόκτηση παίκτη.

Είναι μία δύσκολη κατάσταση για τον νεαρό παίκτη που δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει και νιώθει ένα σκωτσέζικο ντους που τον ταλαιπωρεί.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όμως και ο Λύρατζης πρέπει να αντέξει και όταν πάρει την ευκαιρία να δείξει ότι αξίζει και άλλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Παιχνίδια κυκλοφορίας και οδηγίες από Λουτσέσκου (video)

Την προετοιμασία της για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν συνεχίζει η ομάδα του ΠΑΟΚ, με τους ποδοσφαιριστές και το...

Στην ίδια κατηγορία