Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Για την επανεκκίνηση σήμερα ο ΠΑΟΚ Β΄ κόντρα στον ΠΟΤ Ηρακλή

Δημοφιλή

Τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών έχουν φέρει τον ΠΑΟΚ Β΄ σε δύσκολη βαθμολογική θέση και πλέον τα παιχνίδια, που ακολουθούν, θα έχουν ιδιαίτερη σημασία για τη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου.

Ο απολογισμός των πέντε πιο πρόσφατων αγώνων είναι μία νίκη και τέσσερις ήττες, με συνέπεια οι «ασπρόμαυροι» να υποχωρήσουν στην 9η θέση. Το απαιτητικό πρόγραμμα (τέσσερις συνεχόμενοι εκτός έδρας αγώνες) έπαιξε προφανώς κι αυτό το ρόλο του, ωστόσο στον ΠΑΟΚ Β΄ δεν αναζητούν δικαιολογίες. Και αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι με τον Ηρακλή (στον αντίστοιχο αγώνα του πρώτου γύρου οι «κυανόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 2-0) θα επιδιώξουν την επιστροφή στις νίκες.

Οι συνθήκες στη Σούπερ Λιγκ 2 έχουν φέτος διαφοροποιηθεί, σε ό,τι έχει να κάνει με την παρουσία των δεύτερων ομάδων, που πλέον δεν έχουν την «ασυλία» της αποφυγής του υποβιβασμού. Οι ομάδες, που θα τερματίσουν τελευταίες (μία σε κάθε όμιλο), θα πάρουν απευθείας το δρόμο για τη Γ΄ κατηγορία, ενώ οι ομάδες, που θα καταλήξουν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος από την 6η μέχρι την 11η θέση του κάθε ομίλου, θα κυνηγήσουν, στη διαδικασία των αγώνων πλέι άουτ, τα τρία εισιτήρια της παραμονής στη Σούπερ Λιγκ 2 (από την 6η μέχρι και την 8η θέση κάθε ομίλου).

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι παρά την ανάγκη κατάκτησης βαθμών, ο Αλέξης Αλεξιάδης καθόλου δεν διστάζει να χρησιμοποιεί παίκτες, που ανήκουν ουσιαστικά στην Κ-19 του ΠΑΟΚ, δίνοντάς τους την ευκαιρία να καταγράψουν τις πρώτες συμμετοχές τους στο ανδρικό ποδόσφαιρο. Οι Φίλων, Σνάουτσνερ, Γκούμας και Γκιτέρσος αποτελούν τα πιο σχετικά χαρακτηριστικά παραδείγματα, ενώ άλλοι τρεις παίκτες, οι Νικολακούλης (τερματοφύλακας), Δεληγιάννης και Τσίκος έχουν κάνει φέτος το επαγγελματικό τους ντεμπούτο.

«Προσπαθούμε να εξελίξουμε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας, αυτή είναι η βασική μας αποστολή» επισήμανε για μια ακόμη φορά ο Αλεξιάδης, μιλώντας μετά το τελευταίο παιχνίδι εναντίον της ΑΕΚ Β΄. «Η προσπάθεια των παικτών μου δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια» έσπευσε να συμπληρώσει, αναγνωρίζοντας, πάντως, και το… θέμα, που έχει η ομάδα του στην τελική ενέργεια. Στους τρεις τελευταίους αγώνες ο ΠΑΟΚ Β΄ έχει σκοράρει μόνο μια φορά και αυτή η δυστοκία δεν του επιτρέπει να παίρνει και τους βαθμούς. Ο Αλεξιάδης είχε την ατυχία να χάσει με τραυματισμό-στις αρχές Νοεμβρίου-τον Γκορτεζιάνι, βασικό φορ της ομάδας, με αποτέλεσμα να περιοριστούν σημαντικά οι εναλλακτικές επιλογές του στη γραμμή κρούσης. Πολύ δε περισσότερο τώρα, που ο Τζίμας δεν μπορεί να «κατέβει» και να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ Β΄, απόντος του Σαμάτα.

*Το παιχνίδι με τον Ηρακλή στο γήπεδο του Μακεδονικού θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, μια και η σχετική κυβερνητική απαγόρευση συμπεριλαμβάνει και τις δεύτερες ομάδες των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, που παίρνουν μέρος στη Σούπερ Λιγκ 2. Η σημερινή αναμέτρηση θ’ αρχίσει στις 14.15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Action 24.

Oι διαθέσιμοι παίκτες για το σημερινό ματς είναι οι Μοναστηρλής, Μπαλωμένος, Νικολακούλης, Παντεκίδης, Παναγιώτου, Κωττάς, Κιτσάκης, Φίλων, Δεληγιάννης, Μανωλιούδης, Γιαξής, Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Τσίκος, Σνάουτσνερ, Κανίς, Δαρέλας, Ρούμιαντσεβ, Γκούμας, Σμυρλής, Σπυράκος και Γκιτέρσος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μητσοτάκης: «Η εικόνα στα γήπεδά μας μοιάζει πλέον με την αντίστοιχη των ευρωπαϊκών»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη, που έδωσε στην ΕΡΤ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην οπαδική βία, σημειώνοντας πως υπάρχει...

Στην ίδια κατηγορία