Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Προπόνηση και αναμονή για τα Play Off

Δημοφιλή

Σε ρυθμούς προπονήσεων κινείται ο μπασκετικός ΠΑΟΚ, με τον Στάθη Νεραντζάκη να δίνει  πολυήμερο ρεπό στους παίκτες του , που θα επιστρέψουν ξανά στο παρκέ στις 8 Μαΐου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Στο γήπεδο βρέθηκαν και σήμερα νωρίς το απόγευμα οι παίκτες του ΠΑΟΚ mateco για την τελευταία προπόνηση της ομάδας, πριν από το κενό που θα υπάρχει για όλους ενόψει του Πάσχα. Μετά τον αγώνα με το Μαρούσι άλλωστε, όπου εξασφαλίστηκε η συμμετοχή της ομάδας στα πλέι οφ, υπάρχει ένα μεγάλο κενό για δύο τουλάχιστον εβδομάδες, μέχρι την έναρξη των πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ mateco θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Παναθηναϊκό AKTOR, είναι όμως εν αναμονή του προγράμματος και ως τότε…

Τρεις προπονήσεις στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, με την τελευταία η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα, υπό τις οδηγίες του κόουτς Στάθη Νεραντζάκη.

Οι παίκτες θα επιστρέψουν και πάλι στο γήπεδο την ερχόμενη Τετάρτη (8/5) και στο ξεκίνημα της προετοιμασίας για τα παιχνίδια των πλέι οφ, αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα της ομάδας και ο Σταύρος Σχίζας, που ταλαιπωρήθηκε από μία θλάση, αλλά προφυλάχθηκε, ώστε να είναι ετοιμοπόλεμος για το τελευταίο κομμάτι της φετινής σεζόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η δήλωση του Τερίμ μετά το «διαζύγιο» με τον Παναθηναϊκό

Ο Φατίχ Τερίμ αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, με τον Χρήστο Κόντη να αναλαμβάνει εκτός απροόπτου...

Στην ίδια κατηγορία