Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αποτυχία για ΠΑΟΚ αν δεν περάσει τον Ολυμπιακό

Δημοφιλή

Η αγωνιστική περίοδος φθάνει στο τέλος, αν και βρισκόμαστε στο διάστημα των πολύ κρίσιμων αγώνων που κρίνουν τους στόχους. Για τον ΠΑΟΚ κάποια πράγματα ήδη διαφαίνονται…

Είναι σίγουρο ότι ο ΠΑΟΚ έχει μείνει πίσω από την υπόθεση πρωτάθλημα και δεύτερη θέση. Δεν έχει χαθεί η μάχη, μπροστά μας έχουμε αρκετά παιχνίδια και πολλούς βαθμούς στο τραπέζι, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι παίζοντας Τετάρτη-Κυριακή με όλους τους μεγάλους αντιπάλους, είναι πολύ-πολύ-πολύ δύσκολο να κάνεις σερί νικών.

O ΠΑΟΚ παίζει Κυριακή με Παναθηναϊκό, Τετάρτη με ΑΕΚ, Κυριακή με Άρη και Τετάρτη πάλι με Παναθηναϊκό! Πώς να κερδίσει τέσσερα τέτοια ματς στη σειρά, σε τόσες λίγες ημέρες; Μακάρι να τα καταφέρει, αλλά είναι κάτι που φαντάζει πολύ δύσκολο. Άρα, ο ΠΑΟΚ πληρώνει και θα πληρώσει την απόσταση που είχε εξ αρχής από τις πρώτες ομάδες, απόσταση που διαμορφώθηκε στην κανονική περίοδο από τα μεγάλα λάθη της ομάδας και των διαιτητών.

Έστω και έτσι ο ΠΑΟΚ επιβάλλεται να κάνει την μεγαλύτερη προσπάθεια για να κερδίσει έστω μία θέση, κάτι που βάσει εικόνας και ποδοσφαίρου που παίζει, δικαιούται στο 100%. Αυτός ο ΠΑΟΚ με το πλάνο του και τη δουλειά του προπονητή του, παίζει πολύ-πολύ καλύτερα από τον Ολυμπιακό, ενώ σε σχέση με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό είναι σταθερά πίσω σε μεγάλο διάστημα της χρονιάς.

Και επειδή στο τέλος ο καθένας παίρνει αυτό που δικαιούται, ο ΠΑΟΚ το ελάχιστο που πρέπει να κερδίσει είναι η τρίτη θέση. Περιμένω με ανυπομονησία τα δυο ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά από εκεί και πέρα θα είναι αποτυχία αν αυτός ο ΠΑΟΚ χάσει θέση και από τον Ολυμπιακό.

 


Τελευταία νέα

Προπόνηση χωρίς Σάστρε

Το ρεπό των «ασπρόμαυρων» έλαβε τέλος, με τον ΠΑΟΚ να επιστρέφει στο γήπεδο τη Μεγάλη Τετάρτη (1/5), για την...

Στην ίδια κατηγορία