Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Φενόλιο: «Δουλεύουμε επτά μήνες για αυτά τα παιχνίδια»

Δημοφιλή

Για τον πρώτο ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό (19/4, 19:00), μίλησε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Δικεφάλου, Μάρκο Φενόλιο, στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός:

«Δουλεύουμε επτά μήνες για τέτοιου είδους παιχνίδια. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρισκόμαστε στους ημιτελικούς, και τα παιχνίδια θα είναι σίγουρα εξαιρετικά. Ήρθε η ώρα για να παλέψουμε για κάτι σημαντικό.

Οι ημιτελικοί κόντρα στον Ολυμπιακό θα είναι σίγουρα δύσκολοι και για τις δύο ομάδες. Παίζουμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας, σημαντικό για εμάς. Σε όλη την διάρκεια των Play Off έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας, πολύ σημαντικό.

Όπως σημαντική θα είναι και η υποστήριξη του κόσμου μας, διότι όταν παίζεις σε όμορφη ατμόσφαιρα αποδίδεις ακόμα καλύτερα. Η σειρά θα είναι δύσκολη και για τις δύο ομάδες, είμαστε μία δυνατή ομάδα, όπως και ο Ολυμπιακός, οπότε θα δούμε τι θα συμβεί».


Τελευταία νέα

Σοκ στην Παρί Σεν Ζερμέν με Ερναντέζ

Πολύ σοβαρός αποδείχτηκε ο τραυματισμός του κεντρικού αμυντικού της Παρι Σεν Ζερμέν, Λούκας Ερναντέζ. Ο 28χρονος στόπερ, τραυματίστηκε στην χθεσινή...

Στην ίδια κατηγορία