Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ακόμη δύο για το… τριψήφιο

Δημοφιλή

Έχοντας ως τελευταίο δείγμα «γραφής» του την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, κατά την οποία εξασφάλισε αφενός τρεις βαθμούς και αφετέρου την παραμονή του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Stoiximan Super League, ο ΠΑΟΚ έφτασε τα 98 συνολικά γκολ σε 37 αγώνες, καταγράφοντας αξιοσημείωτες επιδόσεις. Εκ των πραγμάτων με το «τριπλό» ταμπλό του Δικεφάλου το ρόστερ άνοιξε, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να εκμεταλλεύεται σχεδόν όλο το έμψυχο υλικό που έχει στη διάθεσή του, δημιουργώντας ως χαρακτηριστικό του γνώρισμα την εναλλαγή ποδοσφαιριστών χωρίς κανένα αντίκτυπο αγωνιστικά.

Στέφαν Σβαμπ και Γιάννης Κωνσταντέλιας άλλαξαν τα δεδομένα κατά τα τελευταία λεπτά της εκτός έδρας δοκιμασίας στο Περιστέρι, επιτρέποντας τον ΠΑΟΚ να φτάσει τα 98 γκολ, όντας μία «ανάσα» από τη στρογγυλοποίηση του αριθμού. Αξίζει να ειπωθεί πως από τη φετινή επιθετική συγκομιδή των ασπρόμαυρων τα 57/98 τέρματα έχουν σημειωθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, 29 στο UEFA Europa Conference League και τα υπόλοιπα 12 στο Κύπελλο Ελλάδος.

Αξιοσημείωτο δε πως ο Δικέφαλος έχει καταφέρει να αναδείξει 21 διαφορετικούς «εκτελεστές», με την τριπλέτα των επιθετικών του να φέρει ευθύνη στα 16/98 γκολ δεδομένου πως δεν περιορίζεται κατ΄ αποκλειστικότητα στο «κουτί» αλλά με τις κινήσεις της δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις επικίνδυνων καταστάσεων. Έργο… Ράζβαν Λουτσέσκου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το αδιανόητο ρεκόρ του Μαργαρίτη και όλα τα «ασπρόμαυρα» milestones

Ακόμα ένα ιστορικό ρεκόρ κατέγραψε ο, αρχηγός του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Μαργαρίτης, πιάνοντας στην κορυφή των περισσότερων συμμετοχών, ανεξαρτήτως διοργάνωσης,...

Στην ίδια κατηγορία