Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τα ερωτηματικά της ΑΕΚ ενόψει ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

«Ανάσες» επιφυλάσσει το σημερινό (05.02) πρόγραμμα της ΑΕΚ κατόπιν της νίκης που απέσπασε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης με 4-2 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με τον Ματίας Αλμέιδα να ανανεώνει εκ νέου «ραντεβού» από αύριο (06.02) με το γκρουπ ποδοσφαιριστών του για την έναρξη του κύκλου προετοιμασίας ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Εκ νέου στη διάθεση του Αργεντινού τεχνικού τίθενται οι Γενς Γιόνσον και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ το ιατρικό δελτίο στην αναγράφει τους Νταμιάν Σιμάνσκι αλλά και Εχσάν Χατζισαφί που απουσιάζει στο Asian Cup.

Επί της ουσίας, τα μοναδικά ερωτηματικά στην παρούσα φάση εντοπίζονται στη συμμετοχή των Νορντίν Άμραμπατ που αποχώρησε με ένα σφίξιμο ψηλά στο πόδι κατά τη διάρκεια του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και Ντομαγκόι Βίντα που έμεινε εκτός στο ματς με τους Αρκάδες για ένα χτύπημα στο πόδι, με την αγωνιστική ετοιμότητα αμφότερων να επαναξιολογείται σε καθημερινή βάση ενόψει ΠΑΟΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία