Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τα εύσημα του Μουργκ στον… λυτρωτή Σβαμπ

Δημοφιλή

Κόντρα σε όλους και σε όλα τα εμπόδια που συναντά και αναμένεται να αντικρύσει εκ νέου μπροστά του, ο ΠΑΟΚ «απάντησε» στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης κόντρα στον Ατρόμητο σε μία απαιτητική εκτός έδρας δοκιμασία για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League που δε θα μπορούσε να τελειώσει διαφορετικά υπό την έννοια του επιθετικού μονόλογου που εκδήλωσε καθ΄όλη τη διάρκεια. Κονσέρτο για… πολυβόλα στο φινάλε με τους Στέφαν Σβαμπ και Γιάννη Κωνσταντέλια να προσυπογραφούν το τρίποντο του ΠΑΟΚ και τα 98 συνολικά γκολ του μέχρι στιγμής σε όλες τις διοργανώσεις.

Ορμώμενος από το τρίποντο που απέσπασαν οι «ασπρόμαυροι» καθώς επίσης και από το πρώτο τους γκολ με τον αυστριακό χαφ που επί της ουσίας τοποθέτησε σε θέση οδηγού τον ΠΑΟΚ, ο Τόμας Μουργκ έδωσε τα εύσημα στον συμπαίκτη του με χαρακτηριστική του τοποθέτηση στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. «Πάλεψε και πίστεψε μέχρι το τέλος. Τεράστια νίκη, μπράβο Στέφαν το αξίζεις. Πάμε ΠΑΟΚ επισήμανε χαρακτηριστικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thomas Murg (@thomasmurg)

Αναφορικά με τα του συμβολαίου του Τόμας Μουργκ μαίνονται επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, δένοντας τον αυστριακό μεσοεπιθετικό με συμβόλαιο δύο ετών και προοπτική ανανέωσης για ακόμη μία αγωνιστική σεζόν, ενώ επίκειται προσεχώς να δοθεί και επίσημη υπόσταση στην τριετή παραμονή του Ράζβαν Λουτσέσκου στη Θεσσαλονίκη. Θυμίζουμε πως η επέκταση της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Τάισον επισημοποιήθηκε προ λίγων ημερών με την είδηση να «ηχεί» και στο εξωτερικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οι «11» της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας το βράδυ της Κυριακής (28/04, 19:30) για το μεγάλο...

Στην ίδια κατηγορία