Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Με λυτρωτή τον Σβαμπ έσπασε το “μπλόκο” στο Περιστέρι

Δημοφιλή

Σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι εναντίον του Ατρόμητου με 2-0, χάρη στα γκολ του Σβαμπ στο 89΄ και του Κωνσταντέλια στις καθυστερήσεις.

Μόλις στο 5΄ ο ΠΑΟΚ «άγγιξε» το γκολ, όταν η προσπάθεια του Τόμας σταμάτησε στο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης ο Σάστρε αστόχησε από καλή θέση.

Αλλά κι ο Τάισον στάθηκε άτυχος στο 18΄, όταν σούταρε στο δοκάρι της εστίας του Τσιντώτα.

Στο 42΄ ο Οζντόεφ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο διαιτητής VAR Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων) κι ο βοηθός VAR Γιώργος Στεφανής (Καρδίτσας), αφού εξέτασαν επί τρία λεπτά τη φάση, το ακύρωσαν ως οφσάιντ, κάτι, όμως, που καθόλου δεν αποδείχθηκε από τα τηλεοπτικά ριπλέι. Στις καθυστερήσεις ο Τσακμάκης είχε σωτήρια επέμβαση για την εστία της ομάδας του μετά την προσπάθεια του Τόμας.

Στο 56΄ Ζίβκοβιτς έδωσε έτοιμο γκολ στον Τόμας, αλλά ο Ισπανός επιθετικός δεν μπόρεσε να σκοράρει, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία, ενώ στο 69΄ η κεφαλιά του Κουλιεράκη έφυγε πάνω από την εστία του Τσιντώτα.

Τελικά, ο ΠΑΟΚ βρήκε το «χρυσό» γκολ στο 89΄ με λυτρωτή τον Σβαμπ, που είχε περάσει ως αλλαγή, αξιοποιώντας την ασίστ του Σαμάτα. Και στις καθυστερήσεις ο Κωνσταντέλιας διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για το Δικέφαλο.

Aτρόμητος: Τσιντώτας, Ντε Μποκ, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Αθανασίου, Κούντε (68΄ Φρινγιόνσον), Ερλινγκμαρκ, Ντιρξ (61΄ Βαλένσια), Γιουμπιτάνα (61΄ Γκονζάλες), Ρομπάιγ (76΄ Κούεν), Βέργος (76΄ Αντζιέλσκι).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (76΄ Σβαμπ), Μουργκ (60΄ Κωνσταντέλιας), Ζίβκοβιτς (71΄ Ντεσπόντοφ), Τάισον, Τόμας (60΄ Σαμάτα).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία