Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Μην περάσει κι αυτός απαρατήρητος

Δημοφιλή

Ο Όλαφ Ρέμπε θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ. Με την γερμανική προσέγγιση του όρου, ο νέος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ για την ακρίβεια. Ένα στέλεχος που – θεωρητικά – θα ασχολείται με όλο το φάσμα που αγγίζει το αγωνιστικό τμήμα.

Το να αναζητήσω το βιογραφικό του, κάτι θα λέει, αλλά μπορεί και τίποτα. Το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ, είναι το νέο στέλεχος να έχει έναν λειτουργικό ρόλο, να καλύπτει την απουσία – συνήθως – της οικογένειας από τη χώρα και να έχει αγαστή συνεργασία με το υπόλοιπο διοικητικό σχήμα.

Αυτό που δείχνει το βιογραφικό του είναι πως ως πωλητής είναι καλός. Είναι το σημαντικότερο κουσούρι που έχει ο οργανισμός ΠΑΟΚ, αν και πολλές φορές δεν πούλησε γιατί είχε παράλογες απαιτήσεις. Ή απαιτήσεις που δεν μπόρεσε να πιάσει στην αγορά έστω.

Το πρώτο ζητούμενο στην εποχή Ρέμπε πάντως, είναι να μη περάσει και αυτός απαρατήρητος. Ο Μπράνκο ούτε ακούστηκε, ο Μίχελ παρασιτούσε, ο Άρνεσεν έμεινε λίγο, ο Βρύζας άλλαξε χρώμα μαλλιών σε 1,5 χρόνο.

Το ευχάριστο είναι πως σε πρώτη φάση θα παραθέσει μία συνέντευξη Τύπου ώστε να παρουσιάσει την στόχευσή του ως άνθρωπος του ΠΑΟΚ. Θα έχουμε μία βάση κουβέντας λοιπόν. Και θα ξέρουμε αν αυτή είναι επιτυχημένη ή όχι με το πέρασμα του χρόνου.

Εγώ λοιπόν μία απαίτηση έχω από το νέο στέλεχος. Να ενισχύσει τη δομή του κλαμπ.

Ο βασικός μου νταλγκάς είναι πως μετά τη φυγή Λουτσέσκου, δεν υπήρξε μισό στέλεχος που να έμεινε πίσω. Δείγμα του ότι το κλαμπ είναι γυμνό από στελέχη.

Δε νοείται το 2020, ο ΠΑΟΚ να μην έχει δικό του γυμναστή. Που να ξέρει την ομάδα και να ξέρει πως να δουλέψει πάνω στους παίκτες της. Δε νοείται να μην υπάρχει δικό της τμήμα ανάλυσης, προπονητής αποκατάστασης, δε νοείται όποιος προπονητής προσλαμβάνεται, να φέρνει και δέκα φίλους του, οι οποίοι μάλιστα δεν έχουν ελεγχθεί.

Ένα άλλο κομμάτι που χρίζει απίστευτης βελτίωσης, είναι το τάιμινγκ των ανανεώσεων. Ο ΠΑΟΚ έχει πληρώσει εκατομμύρια από την αδυναμία του να πάρει αποφάσεις σε σωστό χρόνο. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ο ΠΑΟΚ θέλει να δει πόσο θα μπορούσαν να πιάσουν στην αγορά ο Λημνιός, ο Άκπομ και ο Πέλκας, όμως και οι τρεις μπορούν να υπογράψουν τον ερχόμενο Γενάρη ως ελεύθεροι.

Είναι και άλλα πολλά. Και ο Ρέμπε από αυτά θα κριθεί. Όχι με το αν έφερε έναν καλό ή έναν κακό παίκτη. Οι μεταγραφές είναι το τελευταίο. Η διαχείριση της καθημερινότητας είναι το άλφα και το ωμέγα.

Ο ΙΒΑΝ ΑΛΛΑΖΕΙ

Μπορεί να μην εμφανίζεται πουθενά, μπορεί να μην ακούγεται για τίποτα όσον αφορά στον ΠΑΟΚ πλην κάποιων τηλεδιασκέψεων, όμως ο Ιβάν Σαββίδης δείχνει αρκετά ήρεμος παρότι στράβωσε η χρονιά για τον ίδιο και την ομάδα.

Από αυτά που μεταφέρει ο ίδιος πάντως στα υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ, είναι πως από εδώ και στο εξής δεν θα επιτρέψει στον εαυτό του να λειτουργήσει συναισθηματικά. Κάτι που σε πολλές συμφωνίες αποδείχτηκε καταστροφικό για την ομάδα και για τις ζημίες της αλλά και για τις εσωτερικές ισορροπίες.

Η εντολή που έχει δώσει ο Ιβάν είναι ξεκάθαρη. Ο ΠΑΟΚ από εδώ και στο εξής θα κάνει προτάσεις μόνο στα χρήματα που πιστεύει ο ίδιος πως αξίζει ένας παίκτης και δεν πρόκειται να μπει σε κανένα είδος πλειστηριασμό.

Το μήνυμα δεν αφορά μόνο ποδοσφαιριστές που είναι να έρθουν, αλλά και αυτούς που είναι ήδη στην ομάδα.

ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΝ

Έχει εμφανιστεί στη ζωή του ΠΑΟΚ ένας ατζέντης ονόματι Κορνατσίνι εδώ και καιρό.  Και αφού αγανάκτησε τον Ζαμπά και ο τελευταίος τον άφησε, πιστεύει πως μπορεί να κάνει παιχνίδι με την ομάδα προς δικό του όφελος και μόνο. Πέρασε τον Αγκούστο, αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Μαθαίνω πως πήγε να περάσει έναν ακόμη Bραζιλιάνο, δήθεν ελεύθερο, αλλά με προμήθεια 2 εκατ. ευρώ, πήγε να χωθεί στη μεταγραφή Γιαννούλη και δεν χάνει χρόνο να δημιουργήσει θέμα στην ομάδα.

Από αυτόν προήλθε και το περιβόητο θέμα της Φορταλέσα, όπου προσπαθούσε να πουλήσει πακέτο στον Ιβάν και την ομάδα και το λιμάνι της ομώνυμης πόλης.

Ήρθε η ώρα λοιπόν σιγά – σιγά, να κοπούν τα δεσμά του συγκεκριμένου κυρίου με το κλαμπ, όπως βέβαια και να μαζευτούν τα «πουλιά» που στον τοπικό Τύπο παίζουν το παιχνίδι του.

ΚΙ ΟΜΩΣ…

Με όποιον και αν έχω μιλήσει, μέσα από την ομάδα, μου είπε πως ο Μπίσεσβαρ και ο Καντουρί ήταν οι καλύτεροι στις προπονήσεις που προηγήθηκαν του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Κι όμως, ειδικά ο πρώτος, ήταν ακόμη χειρότερος από τα παιχνίδια που είχαν προηγηθεί της πανδημίας.

Είναι αυτά τα ανεξήγητα που δεν μπορείς να προβλέψεις και δεν μπορείς να κατηγορήσεις τον προπονητή.

Σίγουρα αν ο στόχος σου είναι να κατηγορήσεις τον προπονητή, έχεις αρκετούς λόγους να το πράξεις.

ΚΟΥΡΑΣΕ

Η παρουσία του Λευτέρη Αυγενάκη σε τοπικά ΜΜΕ, θα πρέπει να είναι απαγορευμένη. Δεν φτάνει που έκανε ότι έκανε στη τοπική κοινωνία με τις πολιτικές του και την στημένη ΕΕΑ, συνεχίζει να πιστεύει πως μπορεί να φτιάξει το προφίλ του μέσα από την παρουσία του σε ΜΜΕ της πόλης.

Αυτή τη φορά μάλιστα φιλοξενήθηκε στη TV 100, ενώ τρεις εβδομάδες πριν είχε δημιουργήσει μεγάλη ένταση με στελέχη της διοίκησης Ζέρβα.

Προηγούμενο άρθροΕτοιμος για όλα ο Ρέμπε!
Επόμενο άρθρο«Δαιμόνιος από μικρός!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Από τη Νιγηρία στη Θεσσαλονίκη μόνο για τον Εκόνγκ

Μπορεί ο Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ να είναι εκτός αγωνιστικής δράσης, λόγω της επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε, προκειμένου να αποκατασταθεί...

Στην ίδια κατηγορία