Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Σαν Σήμερα: Το… προσκύνημα του Ολυμπιακού πριν το Νταμπλ του 2019 (video)

Δημοφιλή

Σαν σήμερα (10/02) πριν τέσσερα χρόνια ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει επί του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Τούμπας με 3-1. Έτσι με αυτή την νίκη ο Δικέφαλος έκανε ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα στο 3ο λεπτό του αγώνα ο Βιεϊρίνια έπιασε ενα τρομερό σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σα. Στο 19′ ο Ζαμπά έβγαλε μία σέντρα από τα δεξιά, ο Άκπομ έκανε μία κεφαλιά-πάσα στον Μπίσεσβαρ, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.
Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου κατάφερε να βρει και τρίτο γκολ. Ο Άκπομ βρέθηκε απέναντι στον Σα και με ένα εξαιρετικό πλασέ, έγραψε το 3-0. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν το σκορ, χάρη σε τέρμα του Ποντένσε.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (80’ Γιαννούλης), Σάχοφ (53’ Ολιβέιρα), Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ (84’ Πέλκας), Ζαμπά, Ελ Καντουρί, Άκπομ.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μάρτινς): Σα, Τοροσίδης, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Νάτχο (46’ Καμαρά), Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος (46’ Ντίας), Γκερέρο, Φορτούνης (76’ Χασάν).


Τελευταία νέα

«Ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση για Μουλέκα»

Φερόμενη πρόταση από πλευράς ΠΑΟΚ στον επιθετικό της Μπεσίκτας, Τζάκσον Μουλέκα, όπως μεταδίδει την τελευταία ώρα ο Τύπος της...

Στην ίδια κατηγορία