Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Ο Τζόλης οδηγεί τη Φορτούνα στην Bundesliga

Δημοφιλή

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Χρήστο Τζόλη, η Φορτούνα Ντίσελντορφ επικράτησε εκτός έδρας της Μπόχουμ με 3-0 σε ματς για τα Play Off ανόδου/παραμονής και είναι έτοιμη για Bundesliga. Έτοιμη να επιστρέψει στα «σαλόνια» της Bundesliga έπειτα από τέσσερα χρόνια παραμονής στη Β’ Κατηγορία είναι πλέον η Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Η ομάδα του Χρήστου Τζόλη (πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με 22 γκολ), ο οποίος ξεκίνησε βασικός και πρωταγωνίστησε ξανά, μετρώντας άλλη μία ασίστ (7η εφετινή), θριάμβευσε εκτός έδρας επί της Μπόχουμ με 3-0 στο πρώτο μπαράζ παραμονής/ανόδου στην Bundesliga και ουσιαστικά «αγκάλιασε» την επιστροφή της ενόψει της ρεβάνς που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (27/5, 21:30) στην «Merkur Spiel-Arena» του Ντίσελντορφ.

Το ματς στο «Vonovia Ruhrstadion» ξεκίνησε με τη Φορτούνα να πατάει το… γκάζι και να γίνεται από νωρίς το «αφεντικό» στο γήπεδο. Στο 13’ ο Τζόλης εκτέλεσε κόρνερ απ’ τα αριστερά, με τον Φίλιπ Χόφμαν να κάνει κάκιστο υπολογισμό και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0 των φιλοξενούμενων. Στο 17’ ο Μπερνάρντο είχε «κεραυνό» στο αριστερό δοκάρι στη μεγαλύτερη ευκαιρία της Μπόχουμ, ενώ στο 64’ ο Φέλιξ Κλάους διπλασίασε τα τέρματα της Φορτούνα, υποδεχόμενος μία εξαιρετική ασίστ απ’ τον Τζόλη, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 87′ απ’ τον Άπελκαμπ.

Την τελική… πινελιά στο μεγάλο διπλό της Φορτούνα έβαλε στο 72’ ο Γιανίκ Ένγκελχαρντ με κοντινό πλασέ, ενώ στο 79’ ο Κλάους «σημάδεψε» το δοκάρι, χάνοντας την ευκαιρία να κάνει ακόμη πιο εμφατική τη νίκη της ομάδας του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το… σήκωσαν τα ΠΑΟΚτσάκια στο Βελιγράδι! (video)

Μπορεί για τους περισσότερους οι σεζόν να έχει τελειώσει, αλλά όχι για τους μικρούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που αντί...

Στην ίδια κατηγορία