Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Το φινάλε του ΠΑΟΚ Β κι ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν

Δημοφιλή

Μια αγωνιστική απομένει για την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος και στον ΠΑΟΚ Β΄, που σήμερα αγωνίζεται στην Καρδίτσα κόντρα στην τοπική Αναγέννηση, καλούνται ν’ αρχίσουν το σχεδιασμό της ομάδας, που θα παραταχθεί στη Σούπερ Λιγκ 2 της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου θα έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με τη φετινή σεζόν, μια και αποχωρήσεις παικτών θα καταγραφούν, αλλά και αρκετοί παίκτες από την Κ-19 του Δικεφάλου θα κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους, ανεβαίνοντας στη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Kατ΄ αρχήν, δεν είναι και λίγα τα συμβόλαια παικτών, που ολοκληρώνονται-και τυπικά- τον ερχόμενο μήνα. Από αυτά, είναι βέβαιο ότι δεν θα ανανεωθεί του Νινούα, ο οποίος, άλλωστε, είχε έρθει στον ΠΑΟΚ με την προοπτική να παίξει στην πρώτη ομάδα και ελλείψει άλλης λύσης κατέληξε στην αντίστοιχη δεύτερη. Η ίδια συνθήκη ισχύει και για άλλους δύο ξένους παίκτες, τους Κουαλιάτα και Κανίς, μόνο που ο Ουρουγουανός και ο Μαροκινός έχουν άλλα δύο και τρία χρόνια συμβολαίου αντίστοιχα με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ…

Τα υπόλοιπα συμβόλαια, που λήγουν, έχουν να κάνουν με παίκτες με μακρά προϋπηρεσία στην ακαδημία, αλλά και στελέχη του ΠΑΟΚ Β΄ (στην πλειοψηφία τους) την τελευταία τριετία: Γιαξής, Μανωλιούδης, Δαρέλας, Tσίκος και Πανίδης. Σ’ αυτούς θα πρέπει να προσθέσει κανείς άλλους δύο παίκτες, τους Παναγιώτου και Μπράντονιτς, τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται στο τέλος της χρονιάς του 2024.

Οσον αφορά τους δανεικούς, οι Μάροβιτς (τερματοφύλακας) και Κουλούρης επιστρέφουν από την Ισκρα Μαυροβουνίου και Μακεδονικό αντίστοιχα.

Από τα εκκρεμή θέματα είναι κι αυτό του Αλεξάντρ Σαποβάλοφ. Ο 21χρονος διεθνής Εσθονός επιθετικός αποκτήθηκε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ως δανεικός από τη Φλόρα Ταλίν με οψιόν αγοράς, που έχει οριστεί στις 40 χιλιάδες ευρώ. Σε δεκατρείς συμμετοχές (δύο στο αρχικό σχήμα και έντεκα ως αλλαγή) έχει πετύχει πέντε γκολ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ανακοίνωσε sold out η Μπάνια Λούκα!

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του την ρεβάνς με την Μπάνια Λούκα στη Βοσνία και θέλει να ξεμπερδεύει, ώστε να...

Στην ίδια κατηγορία