Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Το… ασπρόμαυρο έργο τέχνης (pic)

Δημοφιλή

Ολοκληρώθηκε το ταξίδι του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ που κράτησε λιγότερο από 45 ημέρες. Σε συνολικά έξι αγωνιστικές υποχρεώσεις με την ασπρόμαυρη φανέλα ο Αμερικανός άσος πέρα από το γεγονός ότι επιβεβαίωσε την σπουδαία αξία του, πρόσφερε ορισμένες εντυπωσιακές στιγμές και κατάφερε να γράψει στην ιστορία ορισμένες εντυπωσιακές στατιστικές επιδόσεις που θα μνημονεύονται.

Από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram αποθανάτισε τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ μπροστά από το γκράφιτι που έγινε προς τιμήν του στο PAOK Sports Arena, κάνοντας λόγο για «ένα έργο τέχνης» που κοσμεί το Παλατάκι. Υπενθυμίζεται πως ο Αμερικανός άσος σημείωσε 132 πόντους, είχε δηλαδή έναν μέσο όρο 22 πόντων ανά αγώνα. Μπορεί το δείγμα αναμετρήσεων να είναι μικρό, ωστόσο, ο μέσος όρος εντυπωσιακός δεδομένου πως ξεπέρασε τις κορυφαίες επιδόσεις που έχουν γράψει σε μέσους όρους παίκτες όπως ο Ουόλτερ Μπέρι, που ολοκλήρωσε την παρουσία του στον ΠΑΟΚ (σε δύο σεζόν) με 21,7 πόντους ανά αγώνα ή ο Νόρμαν Νόλαν (με 21 ανά παιχνίδι τη σεζόν 2001-02).

Δείτε αναλυτικότερα την επίσημη ανάρτηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ σε ένα σύντομο ταξίδι που θα έχει χαραγμένο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Στο «τιμόνι» της Ανόρθωσης ο Οκκάς

Στο κενό έπεσαν οι επαφές της Ανόρθωσης με τον πρώην τεχνικό του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι και έτσι η ομάδα...

Στην ίδια κατηγορία