Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Σαν Σήμερα: Το… προσκύνημα του Ολυμπιακού πριν το Νταμπλ του 2019 (video)

Δημοφιλή

Σαν σήμερα (10/02) πριν τέσσερα χρόνια ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει επί του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Τούμπας με 3-1. Έτσι με αυτή την νίκη ο Δικέφαλος έκανε ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα στο 3ο λεπτό του αγώνα ο Βιεϊρίνια έπιασε ενα τρομερό σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σα. Στο 19′ ο Ζαμπά έβγαλε μία σέντρα από τα δεξιά, ο Άκπομ έκανε μία κεφαλιά-πάσα στον Μπίσεσβαρ, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.
Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου κατάφερε να βρει και τρίτο γκολ. Ο Άκπομ βρέθηκε απέναντι στον Σα και με ένα εξαιρετικό πλασέ, έγραψε το 3-0. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν το σκορ, χάρη σε τέρμα του Ποντένσε.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (80’ Γιαννούλης), Σάχοφ (53’ Ολιβέιρα), Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ (84’ Πέλκας), Ζαμπά, Ελ Καντουρί, Άκπομ.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μάρτινς): Σα, Τοροσίδης, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Νάτχο (46’ Καμαρά), Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος (46’ Ντίας), Γκερέρο, Φορτούνης (76’ Χασάν).


Τελευταία νέα

Δεν ξεχνά τον ΠΑΟΚ ο Χάγεν

Ο προπονητής της Κλαμπ Μπριζ, Νίκι Χάγεν μίλησε για ακόμη μια φορά για τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ στα...

Στην ίδια κατηγορία