Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Δέκα χρόνια χωρίς τον Παναγιώτη Ποικιλίδη

Δημοφιλή

Σαν σήμερα πριν από δέκα χρόνια (23 Μαΐου 2014) ο Παναγιώτης Ποικιλίδης, σπουδαίος αθλητής της πάλης και ένθερμος φίλος του ΠΑΟΚ, που πρόσφερε πολύτιμες υπηρεσίες στο Δικέφαλο και ως παράγοντας για σχεδόν επτά χρόνια, άφηνε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 49 χρόνων.

Δύο ημέρες πριν φύγει από τη ζωή, είχε υποβληθεί σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς. Και, παρόλο που αρχικά έδειχνε να ανταποκρίνεται θετικά, στη συνέχεια η κατάσταση του παρουσίασε επιπλοκές, σε σημείο να υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία και να καταλήξει.

«Ρίτσα, τα παιδιά και μάτια σου, εγώ φεύγω» ήταν τα τελευταία του λόγια προς την αγαπημένη του σύζυγο. Ο θάνατος του βύθισε σε βαρύ πένθος, όχι μόνο την οικογένεια του (άφησε πίσω τις δύο κόρες του, την Αναστασία και την Πηνελόπη και τον γιο Αλέξανδρο), αλλά και ολόκληρη την ασπρόμαυρη οικογένεια.

Το καλοκαίρι του 2007 ήταν από τους πρώτους, που αποδέχθηκε την πρόσκληση του Θόδωρου Ζαγοράκη να συμμετάσχει στη διοίκηση της ΠΑΕ, η προσπάθεια της οποίας θα ήταν να κρατήσουν όρθιο τον ΠΑΟΚ εν μέσω τεράστιων οικονομικών προβλημάτων. Στις 18 Ιουνίου 2007 καταρτίστηκε το διοικητικό σχήμα με τη συμμετοχή και των Γιάννη Παπαδόπουλου, Ανδρέα Μανδρίνου και Ηλία Βιολίδη. Ο Ποικιλίδης είχε επιφορτιστεί κυρίως με το κομμάτι των σχέσεων της ΠΑΕ με τους οργανωμένους οπαδούς.

O Ποικιλίδης ασχολήθηκε με τα κοινά στο δήμο Καλαμαριάς (αντιδήμαρχος το 1999 και το 2005), όντας κι ο εκπρόσωπος του δήμου στο διοικητικό συμβούλιο του Απόλλωνα επί Αγγελόπουλου. Το 2000 επανίδρυσε το τμήμα πάλης του ΠΑΟΚ, ενώ μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 κατέβηκε επικεφαλής παράταξης στις εκλογές της ομοσπονδίας πάλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Με ανατροπή η Ιταλία επικράτησε της Αλβανίας

H Ιταλία αγχώθηκε, αλλά τελικά επικράτησε της Αλβανίας με 2-1. Για την Αλβανία δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει...

Στην ίδια κατηγορία