Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

«Βούλιαξε» το Ρέθυμνο και ολοκλήρωσε μία επιτυχημένη σεζόν!

Δημοφιλή
Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Πόλο γυναικών ο ΠΑΟΚ, κερδίζοντας στην 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος τον ΝΟ Ρεθύμνου με 13-7.

Οι «ασπρόμαυρες» κυριάρχησαν από τα πρώτα λεπτά τόσο στο επιθετικό όσο και στο ανασταλτικό κομμάτι, έχοντας κλείσει τις αντιπάλους τους στο δικό τους μισό. Η Μελίνα Καρυπίδου άνοιξε το σκορ σουτάροντας για το 1-0 και λίγο μετά η Πουστινίκοβα διπλασίασε τα τέρματα του Δικεφάλου κάνοντας το 2-0.

Στην συνέχεια η Τζελέπη με δύο συνεχόμενα τέρματα έγραψε το 4-1, ενώ η Ηρώ Καρυπίδου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 5-1. Η Μελίνα Καρυπίδου βρήκε ξανά δίχτυα και διαμόρφωσε το σκορ του πρώτου οκταλέπτου σε 6-1.

Στην δεύτερη περίοδο ανέβηκε ο ρυθμός του αγώνα και από τις δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενες με πέναλτι μείωσαν σε 6-2, όμως η Μελίνα Καρυπίδου απάντησε και έφερε πάλι την διαφορά στα πέντε τέρματα κάνοντας το 7-2. Οι παίκτριες του Ρεθύμνου μείωσαν ξανά αλλά η Ηρώ Καρυπίδου σκόραρε για το 8-3, με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μισό του της αναμέτρησης.

Το τρίτο οκτάλεπτο συνεχίστηκε με το ίδιο υψηλό τέμπο. Η Μελίνα Καρυπίδου με το τέταρτο προσωπικό της τέρμα έκανε το 9-3 και λίγο αργότερα η Φραγκιά έβαλε το όνομα της στην λίστα των σκόρερ βρίσκοντας δίχτυα για το 10-4. Ενώ μέχρι την ολοκλήρωση της περιόδου οι φιλοξενούμενες μείωσαν σε 10-6.

Στην τέταρτη περίοδο, ο ρυθμός έπεσε και ήταν μία καλή ευκαιρία για τον Παναγιώτη Βέργο να χρησιμοποιήσει όλες του τις παίκτριες. Η Μελίνα Καρυπίδου σκόραρε για το 11-6, η Μπίκου για το 12-7 και η Ντόνα-Τσιάκα διαμόρφωσε το τελικό σκορ σε 13-7.

Η αρχική σύνθεση του ΠΑΟΚ:
Τζούρκα, Πουστινίκοβα, Τζελέπη, Καρυπίδου Μ., Γραικού, Φραγκιά και Καρυπίδου Η.


Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ κι ο Οζντόεφ…

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε το καλοκαίρι τον Οζντόεφ, κυρίως λόγω της προσωπικότητάς του και των ηγετικών προσόντων που έβγαζε στην...

Στην ίδια κατηγορία