Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Το… έσωσε στο φιλάνε ο ΠΑΟΚ Β!

Δημοφιλή

Την Τετάρτη (5/4) ο ΠΑΟΚ Β γνώρισε την ήττα από Απόλλων Πόντου στο γήπεδο του Μακεδονικού, για την 18η «στροφής» της Super League 2.

Στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης ήρθε η πρώτη ευκαιρία για τον Δικέφαλο. Ο Σαλαμούρας έβγαλε μία κάθετη για τον Γκορντεζιάνι, ο οποίος δεν κατάφερε από θέση τετ-α-τετ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Οι ευκαιρίες στον αγώνα ήταν ελάχιστες, καθώς η μοναδική που ξεχωρίζει είναι ίσως μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νινούα στο 24′,που πέρασε άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα κόντρα στην ροή του παιχνιδιού. Στο 31ο λεπτό έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, η άμυνα των «ασπρόμαυρων» δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει και από μια φάση διαρκείας η μπάλα κατέληξε στα πόδια του Εσαλό, ο οποίος έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ Β προσπάθησε να βρεί το γκολ της ισοφάρισης χωρίς ωστόσο δημιουργηθούν οι ευκαιρίες. Μία καλή στιγμή που ξεχώρισε ήταν στο 71′, όταν ο Μπράντονιτς έκανε ένα σουτ από τα όρια της περιοχής, άλλα ο Πίτκας μπλόκαρε την μπάλα.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήρθε τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν από λάθος απομάκρυνση της άμυνας του Απόλλωνα Πόντου, η μπάλα στρώθηκε στον Γκροντεζιάνι μέσα στην περιοχή, αλλά πλάσαρε εκτός.

Ωστόσο ο Δικέφαλος δεν τα παράτησε παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων μην παίξουν ποδόσφαιρο.

Πιο συγκεκριμένα στην τελευταία φάση του αγώνα, ο ΠΑΟΚ Β κατάφερε να βρει τελικά το γκολ της ισοφάρισης που δικαιούταν. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γρόσδη και καραμπόλες, η μπάλα έμεινε ζωντανή στην περιοχή, με τον Γιαξή να την σπρώχνει στα δίχτυα για το τελικό 1-1.

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μοναστηρλής, Σελιμάι (46′ Κιτσάκης), Τσοπούρογλου, Παναγιώτου, Μορικέλι (76′ Γιαξής), Μελετίδης (76′ Γρόσδης), Νινούα, Δαρέλας (64′ Σπυρίδης), Μπράντονιτς, Σαλαμούρας (46′ Χατζηστραβός), Γκορτεζιάνι.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Αμαραντίδης, Ντιαλόσι, Δαλιανόπουλος, Τσαγκαλίδης, Μουμίν, Καλογέρης, Ντοναλντόνι, Φωκαΐδης (12′ λ.τ Κωστίκα (70′ Μπελεβώνης), Λαμπίρης, Εσαλό (70′ Κόντσι).

 


Τελευταία νέα

Στένεψαν πλέον πολύ τα περιθώρια…

Την ήττα με 22-28 γνώρισε ο ΠΑΟΚ από τη Νέα Ιωνία στο δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος χάντμπολ γυναικών και...

Στην ίδια κατηγορία