Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Τρένο στις ράγες

Δημοφιλή

Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ όλα έμοιαζαν χαμένα. Η Ένωση έκανε επίδειξη δύναμης, ο ΠΑΟΚ έμοιαζε ένα σκαλοπάτι κατώτερος, δίχως τελική προσπάθεια στην αντίπαλη εστία από το δεκάλεπτο και μετά.

Αυτό που ακολούθησε δεν το περίμενε πιθανότατα ούτε ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Τέσσερις συνεχόμενες καθαρές νίκες με 10 γκολ υπέρ και κανένα κατά (12-0 αν βάλουμε και την αναμέτρηση του Κυπέλλου με την Καλαμάτα μέσα)!

Το σημαντικότερο; Τέσσερις πολύ πειστικές και πλούσιες εμφανίσεις, με ποιοτικό και κυριαρχικό ποδόσφαιρο, με πολλούς διαφορετικούς σκόρερ, με ποικιλία στην ανάπτυξη και αμυντική ασφάλεια.

Είναι φανερό ότι το τρένο μπήκε στις ράγες. Ναι, στο Αγρίνιο φάνηκε λίγη σκουριά και ο Παναιτωλικός είχε κάποιες φάσεις για να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι.

Ωστόσο, ο Δικέφαλος δείχνει να διατηρεί το μομέντουμ που του έκοψε προσωρινά το Παγκόσμιο Κύπελλο, δείχνει να είναι καλά, έχει ψυχολογία, έχει ρυθμό και πίστη σε αυτό που παίζει.

Αν κάνει το απόλυτο στα προσεχή παιχνίδια με Ατρόμητο (εκτός), Άρη (εντός), Λαμία (εκτός), τότε η κουβέντα για την φετινή σεζόν και τους ρεαλιστικούς της στόχους, ίσως αλλάξει.


Τελευταία νέα

Ο… τραγουδιστής Δημήτρης Πέλκας! (video)

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός γιόρτασε στην Κωνσταντινούπολη τα γενέθλια της συζύγου του Κυβέλης Μάρδα και της αφιέρωσε τραγούδι. Ο Πέλκας...

Στην ίδια κατηγορία