Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Ο… τραγουδιστής Δημήτρης Πέλκας! (video)

Δημοφιλή

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός γιόρτασε στην Κωνσταντινούπολη τα γενέθλια της συζύγου του Κυβέλης Μάρδα και της αφιέρωσε τραγούδι. Ο Πέλκας είχε καλέσει και τον τραγουδιστή Θέμη Παναγιωτίδη, ενώ στην σύζυγό του αφιέρωσε το τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη «είσαι όμορφη σαν την Ελλάδα».

Οι στίχοι του τραγουδιού είναι: «Ξεκινάει το ταξίδι μας, με μια βόλτα στα ανοιχτά. Έρωτά μου πάρε μας και πάμε, σε ένα νησάκι αγκαλιά. Κάτω από του ουρανού το σκέπασμα, στων αστεριών σου την βροχή, δεν υπάρχει άλλη πιο ωραία, μοιάζεις με άγγελο στην γη. Είσαι όμορφη σαν την Ελλάδα κι έχεις και έναν ήλιο στην καρδιά, τα ματάκια σου που μοιάζουνε με ουρανό, τα χειλάκια σου νερό να πιώ να δροσιστώ.

Είσαι όμορφη σαν την Ελλάδα, τι περνάω μαζί της ρε παιδιά. Χέρι χέρι κατεβήκαμε, ως το λιμάνι το πρωί, δεν υπάρχει άλλη πιο ωραία, μοιάζεις με άγγελο στην γη. Είσαι όμορφη σαν την Ελλάδα κι έχεις και έναν ήλιο στην καρδιά, τα ματάκια σου που μοιάζουνε με ουρανό, τα χειλάκια σου νερό να πιώ να δροσιστώ. Είσαι όμορφη σαν την Ελλάδα, τι περνάω μαζί της ρε παιδιά». Η Κυβέλη έγραψε, μάλιστα, «Κωνσταντινούπολη τη νύχτα, τα καλύτερα γενέθλια».

Δείτε παρακάτω το σχετικό video:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η ανάρτηση του ΠΑΟΚ για τον θρύλο Κλάους (pic)

Ο Στέφανος Αθανασιάδης ανακοίνωσε μέσω των social media πως ήρθε η ώρα να μπoυν τίτλοι τέλους σε μια μεγάλη...

Στην ίδια κατηγορία