Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Αντέχει ο Ιβάν άλλη μία τετραετία μ΄ αυτούς;

Δημοφιλή

«Μην μπλέκετε το ποδόσφαιρο με την πολιτική» μου έλεγαν κοντινοί μου φίλοι αλλά και διαδικτυακοί μου πριν τις εκλογές του Ιουλίου του 2019. Η θέση μου άβολη γιατί από τη μία όντως θα ήθελα να μην εμπλέκονται τα δύο, όμως όλες οι ενδείξεις που είχαμε μας υποδείκνυαν πως αυτό που έρχεται θα είναι εχθρικό για τον ΠΑΟΚ. Το μέγεθος της εχθρότητας ήταν άγνωστο.

Υπήρχε η απλή αβάντα στον ανταγωνιστή ως ενδεχόμενο, όμως σε κανενός το μυαλό δεν περνούσε αυτό που εν τέλει ζήσαμε και ζούμε. Είτε σε συλλογικό επίπεδο, είτε απευθείας προς το πρόσωπο του μεγαλομετόχου.

Αυτό που μου έχει γυρίσει το μάτι, είναι οι κουβέντες που κάνω στον δρόμο με τους αμετανόητους υποστηρικτές της ΝΔ.

Προσωπικά έχω πάρει τον δρόμο μου την ημέρα που ο Αυγενάκης επέλεξε να μυρίσει αίμα στη Τούμπα με την ανακοίνωση του υποβιβασμού του ΠΑΟΚ από την στημένη επιτροπή του την ώρα που ξεκινούσε παιχνίδι της ομάδας. Δεν χρειαζόταν να συμβεί τίποτα περισσότερο στη συνέχεια για να κατανοήσω τον ρόλο που παίζει η συγκεκριμένη παράταξη. Γραμμάτια ξεπληρώνει και με τρόπο τέτοιο ώστε να μου λέει στα μούτρα πως δεν με υπολογίζει.

Και ενώ έχω πάρει τον δρόμο μου, με σταματάνε στον δρόμο και παλεύουν να μου φορτώσουν την ταμπέλα του ΣΥΡΙΖΑ. «Έχετε κάνει το PAOK 24 ΣΥΡΙΖΑ» μου λέει ο άλλος πετώντας την παπαριά του και χωρίς κανένα επιχείρημα. Εννοείται πως ούτε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ είμαι, ούτε του ΠΑΣΟΚ. Η λειτουργία μου είναι ΠΑΟΚ 100%. Όμως το βασικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι πως πολλοί από αυτούς που τον υποστηρίζουν, δεν είναι τελικά 100%. Κάπου μπάζουν.

Δεν είναι μόνο που σου βάζουν τη ταμπέλα. Είναι πως σου δημιουργούν θέμα μιλώντας δεξιά κι αριστερά. Αντί να σε βοηθήσουν που κάνεις το προφανές γιατί αυτό συμφέρει τον σύλλογο, σου βάζουν και τρικλοποδιές.

Σου ζητάνε ουσιαστικά να ισορροπήσεις μεταξύ παρατάξεων, τη στιγμή που η μία διοικείται από τον Μαρινάκη. Ασύλληπτα πράγματα.

Οι εκλογές πλησιάζουν και η αγωνία μου είναι μία και συγκεκριμένη. Αντέχει ο Ιβάν άλλη μία τετραετία με αυτούς; Γιατί κακά τα ψέματα, η φθορά που έχει υποστεί σε αυτό το διάστημα, συνδυαστικά με την συγκυρία του πολέμου που έδωσε πατήματα σε όσους είναι απέναντι, είναι μεγάλη.

Από τη στάση του όσο θα πλησιάζουμε στις εκλογές θα καταλάβουμε πολλά.


Τελευταία νέα

«Χάλκινη» η Κ18 βόλεϊ του ΠΑΟΚ!

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Κ18 βόλεϊ κοριτσιών του ΠΑΟΚ, στο Final-4 της ΕΠΕΣΘ, το οποίο διεξήχθη στο Ε.Γ....

Στην ίδια κατηγορία