Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

«Μέρα με τη μέρα νιώθω καλύτερα»

Δημοφιλή

Για την προσαρμογή του στον ΠΑΟΚ αλλά και την πορεία του Δικεφάλου αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι ο Αντρέ Ρικάρντο.

«Η εξέλιξη της ομάδας έχει βοηθήσει πολύ. Δεν έχει αλλάξει κάτι συγκεκριμένα. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Εγώ μέρα με τη μέρα νιώθω καλύτερα μέσα από τις προπονήσεις» τόνισε ο 22χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, και συνέχισε: «Δεν ξεχωρίζω κάποιον. Όλοι βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Όταν ήρθα στην ομάδα κάθισα πιο κοντά με τους Πορτογάλους και τους Βραζιλιάνους, γιατί μιλάμε την ίδια γλώσσα. Θα είμαι έτοιμος όταν ο προπονητής με χρειαστεί».

Και κατέληξε: «Δεν έχει αλλάξει κάτι σε χαρακτηριστικά στην ομάδα. Θα έλεγα ότι ήταν η διαδικασία, η οποία απαιτούσε χρόνο για να φτάσει η ομάδα στο επιθυμητό επίπεδο. Μετά τα νικηφόρα αποτελέσματα, τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό. Δεχόμαστε πιο δύσκολα γκολ αλλά δεν άλλαξε κάτι συγκεκριμένο. Έχει βοηθήσει πολύ η εξέλιξη της ομάδας, γνωριστήκαμε καλύτερα μεταξύ μας και μπήκαμε στη φιλοσοφία του τεχνικού επιτελείου».

Προηγούμενο άρθροΤρένο στις ράγες
Επόμενο άρθροΩρα ανατροπής


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία