Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τώρα είναι που θέλει μεγάλη στήριξη το μπάσκετ του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Υπάρχει ΠΑΟΚτσής που δε νιώθει τι ακριβώς γίνεται στην ομάδα μπάσκετ σε σχέση και με την ΚΑΕ; Ποιος δεν καταλαβαίνει ότι μαζί με την πορεία της ομάδας γίνεται τεράστια και ταυτόχρονη προσπάθεια για να εξυγιανθεί πλήρως η ΚΑΕ; Ό,τι μπορεί να πετύχει η ομάδα είναι… καλοδεχούμενο. Και αλήθεια είναι ότι πετυχαίνει πολλές υπερβάσεις.

Και φθάσαμε στο σημείο να παίζεται η πρόκριση στους 16 του Champions League! Κι εκεί επάνω που η ομάδα είναι έτοιμη να κάνει ένα βήμα παραπάνω, γίνεται το κακό και ο ΠΑΟΚ πάει 2-3 βήματα πίσω. Φταίει ο ΠΑΟΚ, η ομάδα ή η ΚΑΕ για αυτό που έγινε με τον Σμιθ; Κατάφεραν οι Αμερικανοί να κρεμάσουν την ομάδα σε ένα πολύ καθοριστικό σημείο. Και εκεί που ο ΠΑΟΚ «πετούσε» μπασκετικά, εκεί βρίσκεται μπροστά στην πιο δύσκολη κατάσταση! Χάνει με διαφορά, χάνει παίκτες, χάνει πάνω από όλη την ηρεμία του και χάνει κόσμο που πάντα φέρνει την καταστροφή!

Και μετά το πρόβλημα να… όλοι οι σοφοί που προτείνουν λύσεις. Σε ποιον; Στον Χατζόπουλο; Δηλαδή μπορεί να ξέρει κανείς καλύτερα όλα τα δεδομένα για να αποφασίσει, πέρα από τον πρόεδρο που είναι εκεί συνέχεια;

Ο ήρωας πρόεδρος της ΚΑΕ είναι σε δύσκολη θέση, αφού πρέπει να τα βάλει όλα κάτω και να πάρει τις σωστές αποφάσεις σώζοντας και την ομάδα και την ΚΑΕ. Εκείνος ξέρει τα δεδομένα και στην ομάδα και στο ταμείο. Εκείνος μας έχει αποδείξει ότι αφού έχει τη γνώση, μπορεί και παίρνει την πιο κατάλληλες και ώριμες αποφάσεις.

Από εκεί και πέρα όλοι οι άλλοι οφείλουν να στηρίξουν την ομάδα, που τώρα θα δοκιμαστεί πραγματικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Έμαθε μέρα και ώρα για τον ημιτελικό ο ΠΑΟΚ

Για τον τρίτο ημιτελικό της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στο «Σπίτι του Χάντμπολ» τον ΑΕΣΧ Πυλαίας,...

Στην ίδια κατηγορία