Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τo… repeat του Μαρινάκη

Δημοφιλή

Μπόλικη… σκόνη σήκωσαν μεσοβδόμαδα τα «γκάζια» που έριξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με αποδέκτες τους παίκτες της ομάδας Νέων (Κ-19) του Ολυμπιακού. Ο μεγαλομέτοχος της πειραϊκής ΠΑΕ πήγε στου Ρέντη και τα… έχωσε άσχημα στους παίκτες, μεταφέροντας τους πως με τα αποτελέσματά τους ξεφτιλίζουν τον σύλλογο, χωρίς να εκτιμούν όσα τους προσφέρει το κλαμπ.

Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» μίλησε με σκληρά λόγια και έδωσε διορία δύο μήνες προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα παρθούν δραστικά μέτρα.

Όλα αυτά πάντως που δημιούργησαν θόρυβο δεν συνέβησαν για πρώτη φορά σε επίπεδο ομάδων Νέων στον οργανισμό του Ολυμπιακού.

Την ίδια σκληρή γλώσσα – τακτική είχε χρησιμοποιήσει ο Μαρινάκης και για τους προπονητές των ομάδων Νέων το καλοκαίρι του 2018.

Τότε που τους είχε προειδοποιήσει πως όποιος δεν κάνει πρωταθλητισμό και δεν θα τερματίσει πρώτος με την ομάδα του δεν θα συνεχίσει στο πόστο του. Να τα θυμόμαστε, να τα γράφουμε κι αυτά.

*Με 900.000 ευρώ ετήσιες αποδοχές από την Άντερλεχτ μέχρι το 2022, ο «τρελό» – Βράνιες έχει… δεμένο τον γάιδαρό του. Ό,τι κι αν συμβεί με την ΑΕΚ.

Η… ΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΤΟΡΕΣ

Καλό βαθμό απόδοσης πήρε ο Χοακίν Τόρες (και) στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Σε ένα ματς όπου η θεσσαλική ομάδα δεν κατάφερε να προβάλει σθεναρή αντίδραση στους νταμπλούχους Ελλάδας, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός υπήρχαν στιγμές που έδειξε την κλάση του. Και κάπως έτσι άλλωστε, κρατάει σταθερά ψηλά την μετοχή του στο εγχώριο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο κι είναι ένα από τα ονόματα που θα παίξουν δυνατά στα επόμενα μεταγραφικά παζάρια εντός των ελληνικών τειχών.

*Τα… απόνερα του κακού μεταγραφικού καλοκαιρινού σχεδιασμού «χτυπούν» τη Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας παρουσιάζει χτυπητές αδυναμίες σε όλες τις γραμμές. Και έτσι και δεν υπάρξει σημαντική ενίσχυση από το παζάρι του Ιανουαρίου, τότε το μέλλον της στη μεγάλη κατηγορία διαγράφεται δυσοίωνο. Το θέμα είναι κατά πόσον ο μεγαλομέτοχος, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, έχει ή όχι τη βούληση να βάλει το χέρι στην τσέπη όσο βαθιά χρειάζεται για μεταγραφές που θα ενισχύσουν επί της ουσίας και άμεσα την ομάδα.

ΑΕΚ

Too good to be true, ή αλλιώς, πολύ καλό για να είναι αληθινό το βρετανικό δημοσίευμα που παρουσιάζει την Σέλτικ να «βλέπει» τον Βασίλη Μπάρκα και να διαθέτει επτά εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυση στον «άσο». Οι Κέλτες θα… σπρώξουν χρήμα μονάχα για την απόκτηση ενός επιθετικού στο παζάρι του Ιανουαρίου και θα είναι μετρημένοι σε όλες τις υπόλοιπες κινήσεις τους. Τόσο τον Γενάρη, όσο και το επόμενο καλοκαίρι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τρελαμένος με τα «γαλλικά» που άκουσε από την εξέδρα στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, δεν ήταν μονάχα ο Γιώργος Δώνης, αλλά και ο γιος του Χρήστος. Μάλιστα ο 25χρονος μέσος των «πρασίνων» την στιγμή της αλλαγής του στο ίδιο παιχνίδι, ήταν σε έξαλλη κατάσταση κατευθυνόμενος προς τον πάγκο (λόγω των όσων άκουγε ο πατέρας του από μερίδα οπαδών της ομάδας) κλοτσώντας μπουκάλια με νερό που βρέθηκαν μπροστά του.

Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΡΧΑ ΧΙΜΕΝΕΘ

Αναρωτιούνται πολλοί πως καταφέρνει ο Μπόρχα Χιμένεθ και επιβιώνει στην Τρίπολη, παρά την μέτρια πορεία του Αστέρα και τις… τσαλακωμένες σχέσεις που φέρεται να έχει ο Ισπανός κόουτς με παλιές «σειρές» της ομάδας που τελευταία κινούνται μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Όσα ξέρει ένας Έλληνας ατζέντης με έδρα την Ισπανία, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος.

*Ιντέγε, Ντιγκινί, Βέλεθ ή μήπως Φετφατζίδης; Ποιος εκ των τεσσάρων «βιτρινάτων» παικτών του Άρη θα πουληθεί τον Γενάρη και θα φέρει πολύτιμα έσοδα στο ταμείο των «κιτρίνων» που τόσο πολύ έχουν ανάγκη. Μια φορά, στην πιάτσα των ατζέντηδων εκτιμούν πως θα υπάρξει… περήφανη πώληση του Ιντέγε έστω κι αν ο Νιγηριανός φορ δεν καταπλήσσει με τις εμφανίσεις του στον Άρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πιο κοντά στην επιστροφή ο Έκονγκ (pic)

Ολοένα και πιο κοντά στην επιστροφή του φαντάζει ο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ που το τελευταίο χρονικό διάστημα κάνει σταθερά...

Στην ίδια κατηγορία