Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αυτοί είναι οι καινούριοι πρωταγωνιστές της Κ-19

Δημοφιλή

Η ριζική ανανέωση, που έγινε το περασμένο καλοκαίρι, στο ρόστερ της Κ-19, ανέδειξε νέους πρωταγωνιστές στην ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.

Παίκτες, που είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής στην περσινή Κ-19, αλλά και άλλοι, που προωθήθηκαν από την Κ-17, έχουν αποκτήσει φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Γκαρσία έχει μοιράσει στους Ταλιχμανίδη και Μπαλωμένο τα παιχνίδια πρωταθλήματος (από τέσσερις συμμετοχές ο καθένας), ωστόσο ο πρώτος λογίζεται ως ο βασικός. Απόκτημα πριν από έξι χρόνια από τον Παύλο Μελά, ο Ταλιχμανίδης είχε και πέρσι συμμετοχές με την Κ-19 (δέκα στο πρωτάθλημα), ενώ υπερασπίστηκε την εστία και στα δύο ματς με την Μποέμιανς. Επιπλέον, συμπληρώνει την τετράδα των γκολκίπερ της πρώτης ομάδας, κάνοντας καθημερινά προπονήσεις μαζί της.

Συμμετοχή και στα οχτώ παιχνίδια πρωταθλήματος έχει ο Δημήτρης Τσοπούρογλου, ο οποίος ήταν πέρσι αναντικατάστατος με την Κ-17. Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και ανήκει στον ΠΑΟΚ από την ηλικία των επτά ετών! 

ΟΙ ΠΛΑΓΙΟΙ ΜΠΑΚ

Ο Πέτρος Καλουτσικίδης είναι ο…. διάδοχος του Λευτέρη Λύρατζη στο δεξί άκρο της άμυνας. Ερχόμενος πριν τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ από τους Μπέμπηδες, αγωνίζονταν ως επιθετικός, αλλά πλέον έχει την ευθύνη όλης της πλευράς. Ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν με εννέα συμμετοχές, φέτος μετράει ήδη οχτώ στο πρωτάθλημα.

Στο αριστερό άκρο της άμυνας έχει καθιερωθεί ο Βασίλης Γρόσδης (αποκτήθηκε από τον Αρη πριν πέντε χρόνια). Βασικό στέλεχος της περσινής Κ-17, όταν χρειάζεται, μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του και ως κεντρικός χαφ.

Περισσότερες ευκαιρίες από την περσινή σεζόν παίρνει και ο Στάθης Τάχατος, που αγωνίζεται ως μπακ και στις δύο πλευρές. Ηδη έχει ξεπεράσει κατά μία τις περσινές συμμετοχές (συνολικά επτά). Στον ΠΑΟΚ ανήκει από το 2013, όταν και αποκτήθηκε από τους Αετούς Προχώματος.

ΟΙ ΣΤΟΠΕΡ

O Κυριάκος Γιαξής έκλεισε την περσινή σεζόν με έξι συμμετοχές, ενώ φέτος δεν λείπει από την αρχική ενδεκάδα. Το καλοκαίρι του 2018 αποκτήθηκε από τον Πανσερραϊκό, με τον οποίο πρόλαβε να αγωνιστεί σε 13 ματς της Φούτμπολ Λιγκ. Αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και ως κεντρικός αμυντικός, και ως ανασταλτικός χαφ.

Βασικός πέρσι με την Κ-17, ο Παναγιώτης Παναγιώτου κερδίζει την εμπιστοσύνη και του Γκαρσία. Απόκτημα πριν τέσσερα χρόνια από τον ΑΟ Γιάννινα, ο 18χρονος στόπερ (αγωνίζεται και ως ανασταλτικός χαφ) έχει αγωνιστεί σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος, αλλά και στα δύο παιχνίδια με την Μποέμιανς.

ΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Στην περσινή σεζόν ο Θόδωρος Πουρναράς είχε οχτώ παρουσίες στην αρχική ενδεκάδα και φέτος έφθασε ήδη τις εννέα. Αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της επίθεσης, μετρώντας ήδη έξι χρόνια παρουσίας στην ακαδημία του Δικεφάλου (αποκτήθηκε το 2013 από τον Εθνικό Πυλαίας).

Ο Χρήστος Τζόλης ήταν ιδιαίτερα παραγωγικός πέρσι με την Κ-17, αφού σε σύνολο 25 συμμετοχών κατάφερε να παραβιάσει 29 φορές τις αντίπαλες εστίες. Το περασμένο καλοκαίρι ανέβηκε στην Κ-19, όπου ο Γκαρσία τον έχει καθιερώσει στην αρχική ενδεκάδα. Και στις πρώτες οχτώ αγωνιστικές, ο Τζόλης έχει προλάβει να πετύχει πέντε τέρματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία