Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Η… γκολάρα Μπράντον στην προπόνηση (video)

Δημοφιλή

Με μοναδικό απόντα τον Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ ο ΠΑΟΚ εισέρχεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του με ΑΕΚ για το Κυριακάτικο (28.04) μεταξύ τους ντέρμπι στην Τούμπα στο πλαίσιο της όγδοης «στροφής» των Play Off της Super League, με το αγωνιστικό τμήμα να προσανατολίζει τον κύριο όγκο δουλειάς του στην τακτική προσέγγιση του αγώνα με τους «κιτρινόμαυρους».

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (26.04) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και στο υπόλοιπο μέρος του προγράμματος έγινε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να απομονώνει τις αντιπροσωπευτικότερες του σημερινού (26.04) «ραντεβού» στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας που είχαν ως highlight ένα υπέροχο τέρμα του Μπράντον Τόμας κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού.

Άπαντες στην «πρέσα» ενόψει ΑΕΚ κινούμενοι σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς με προγράμματα υψηλής έντασης ενόσω στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ μετά το κάζο στη Λαμία έχουν αντιληφθεί πως πλέον «είναι ώρα για λόγια κι αναλύσεις. Είναι ώρα για έργα. Ώρα για αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο» ενόσω τα περιθώρια στενεύουν όπως και ενδεχόμενα στραβοπατήματα.

Δείτε αναλυτικότερα όσα έγιναν στην προπόνηση του ΠΑΟΚ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η Ντόρτμουντ πέταξε έξω την Παρί και πήγε τελικό

Με γκολ του Χούμελς, πέντε λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους, η Μπορούσια Ντόρτμουντ νίκησε εκτός έδρας την...

Στην ίδια κατηγορία