Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Το όνειρο του Αλεξάντρου Μιτρίτσα με την Κραϊόβα

Δημοφιλή

Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα αποφάσισε το περασμένο καλοκαίρι να επαναπατριστεί για την Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα, απορρίπτοντας, σύμφωνα με τον ίδιο, την πιθανότητα να αγωνιστεί ως συμπαίκτης με τον Λιονέλ Μέσι. Πιο συγκεκριμένα, το περασμένο καλοκαίρι η Ίντερ Μαϊάμι φέρεται να προσέγγισε τον πρώην εξτρέμ του ΠΑΟΚ, με τον ίδιο να επιλέγει την επιστροφή στην Κραΐόβα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρουμάνος έχει παραστάσεις από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και το MLS,αφού ανήκε για χρόνια στη New York City, που ανήκει στο γκρουπ των ομάδων της Μάντσεστερ Σίτι. Μάλιστα από τους Αμερικανούς τον είχε δανειστεί ο ΠΑΟΚ.

Όπως είπε ο Μιτρίτσα:

Για το αν είχε όντως προσφορά από την Ίντερ Μαϊάμι:

«Υπήρχαν προσφορές. Κι από την ομάδα που με ρωτάτε, αλλά γύρισα στο σπίτι μου με την ψυχή μου. Έχω όνειρα με την Κραϊόβα, κι ελπίζω να τα πραγματοποιήσω. Το είδα σαν πρόκληση και θέλω να το πάω μέχρι τέλους».

Για το αν προτίμησε να πάρει έναν τίτλο με την Κραϊόβα, από το να παίξει μια σεζόν με τον Μέσι:

«Αυτό ακριβώς. Είμαι από την Κραϊόβα, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πόλη. Για εμένα, αυτή η ομάδα είναι το σπίτι και την καρδιά μου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το απίστευτο παιχνίδι της μοίρας με Σάστρε!

Απίθανες στιγμές εκτυλίχθηκαν στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα, εκεί όπου ο Δικέφαλος «καρπώθηκε» μία εξαιρετικής σημασίας νίκη κόντρα στην Ένωση...

Στην ίδια κατηγορία