Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Φανέλα με… άρωμα ΠΑΟΚ στον Φερνάντο Σάντος

Δημοφιλή

Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του Φερνάντο Σάντος ως νέου τεχνικού της Μπεσίκτας. Ο 69χρονος Πορτογάλος τεχνικός απάντησε στις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου που βρέθηκαν εκεί και μεταξύ άλλων τόνισε πως θέλει η ομάδα του πάντα να μάχεται στο γήπεδο μέχρι θανάτου και πως ο μόνος στόχος του είναι να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι, αφού αλλιώς δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια.

Ξεκαθάρισε πως προτού προβεί σε αποφάσεις για μεταγραφές κλπ. θα συνομιλήσει πρώτα με κάθε του παίκτη και θα αποφασίσει με βάση αυτά που θα συζητηθούν εκεί και όχι με βάση όσα ακούγονται. Τόνισε πως ο ίδιος γίνεται οικογένεια με τους παίκτες του και όταν κάποιος επιτίθεται σε κείνους, είναι σαν να επιτίθεται στην οικογένειά του και η απάντηση που θα λάβει θα είναι σαν γροθιά. Η τουρκική ομάδα του έδωσε μία φανέλα με το νούμερο 4 και το όνομά του επάνω. Ο αριθμός επιλέχθηκε, επειδή ήταν εκείνος που φορούσε ο Φερνάντο Σάντος, όταν έπαιζε ποδόσφαιρο.

Δείτε παρακάτω την σχετική φωτογραφία:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΣOK για Ισπανία: Κίνδυνος αποκλεισμού από όλες τις διοργανώσεις

Η UEFA και η FIFA έθεσαν τελεσίγραφο για την Παρασκευή (30/04) στην ισπανική κυβέρνηση για διευκρινίσεις λόγω έρευνας για...

Στην ίδια κατηγορία