Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Επιτέλους ΠΑΟΚ, «τσάκισε» την ΑΕΚ 3-2!

Δημοφιλή

Με σούπερ απόδοση στο β΄ μέρος, ο ΠΑΟΚ πήρε μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ με 3-2, αν και στο 75΄ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-2.

Mόλις στο 3΄ ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ. Ο Μπάμπα έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά κι ο Κωνσταντέλιας από την «καρδιά» της άμυνας νίκησε τον Κωνσταντέλια.

Δύο λεπτά αργότερα η ΑΕΚ απείλησε με τον Ελίασον, ο οποίος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Τελικά, η απάντηση της Ενωσης ήρθε στο 9΄ με προσωπική ενέργεια του Πινέδα, που εξέθεσε την άμυνα του ΠΑΟΚ και με σουτ ισοφάρισε σε 1-1 (η μπάλα βρήκε πρώτα στη ρίζα του δεξιού δοκαριού του Κοτάρσκι).

Στο 19΄ και πάλι ο Πινέδα απείλησε, αλλά ο Κοτάρσκι εξουδετέρωσε το πλασέ σε κόρνερ. Ο Κροάτης αντέδρασε σωστά και στο 32΄, αποκρούοντας το σουτ του Αραούχο.

Πέντε λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ έφθασε κοντά στο γκολ με την κεφαλιά του Κουλιεράκη, την οποία ο Αθανασιάδης έδιωξε σε κόρνερ, με τη βοήθεια και του οριζόντιου δοκαριού. Αλλά η πιο μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 39΄, όταν ο Σβαμπ από το ύψος της μικρής περιοχής δεν μπόρεσε να νικήσει με κεφαλιά τον Αθανασιάδη.

Η πρώτη μεγάλη φάση ήταν στο 67΄, όταν ο Αθανασιάδης έσωσε την εστία του στο ωραίο σουτ του Κωνσταντέλια. Το γκολ, όμως, ήρθε για την ΑΕΚ στο 75΄, όταν, μετά από εκτέλεση φάουλ, που κακώς καταλογίστηκε σε βάρος του Κουλιεράκη, ο Σβαμπ, στην προσπάθεια του ν’ αποκρούσει, έστειλε την μπάλα στον Κοτάρσκι κι ο τελευταίος έδιωξε πάνω στον Βίντα, που σκόραρε από κοντά.

Ο ΠΑΟΚ απάντησε γρήγορα, όταν ο Σαμάτα διεκδίκησε την μπάλα, που κατέληξε στα πόδια του Κωνσταντέλια κι ο τελευταίος «έγραψε» το 2-2.

Και στο 90΄ με βολίδα του Σάστρε ο ΠΑΟΚ έφθασε στην ανατροπή με 3-2.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Οτο (46΄ Σάστρε), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Σβαμπ (77΄ Οζντόεφ), Ζίβκοβιτς (77΄ Ντεσπόντοφ), Κωνσταντέλιας, Τάισον (90′ +3΄ Βιεϊρίνια), Τόμας (70΄ Σαμάτα).

ΑΕΚ: Aθανασιάδης, Ρότα (78΄ Γκαρσία), Κάλενς. Βίντα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Αραούχο (65΄ Γκατσίνοβιτς), Πόνσε (78΄ Τσούμπερ), Ελίασον (65΄ Αμραμπατ).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Συνεχίζει πρώτος στα Play Out της SL2 ο ΠΑΟΚ Β

Ο ΠΑΟΚ Β αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον ΠΟΤ Ηρακλή, σε ένα χορταστικό και επεισοδιακό παιχνίδι, και κρατά στα...

Στην ίδια κατηγορία