Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Τι… παίζει με το συμβόλαιο του Γιαννούλη στη Νόριτς

Δημοφιλή

Αφιέρωμα για τα συμβόλαια της Νόριτς που ολοκληρώνονται στο τέλος της φετινής περιόδου έκανε ιστοσελίδα από την Αγγλία και μέσα σε αυτά βρίσκεται και το όνομα του Δημήτρη Γιαννούλη. Ο 27χρονος πρώην μπακ του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο «Κάροου Ρόουντ» από τον Ιανουάριο του 2021, όταν τα «καναρίνια» τον απέκτησαν από τον Δικέφαλο αρχικά με τη μορφή δανεισμού, ο οποίος μετατράπηκε στο τέλος της σεζόν σε κανονική μεταγραφή, μετά την επίτευξη του στόχου της ανόδου, αντί συνολικά 8.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διαρκείας, μέχρι το καλοκαίρι του 2024, και η αγγλική ιστοσελίδα «footballleagueworld» αναφέρει χαρακτηριστικά για την περίπτωση του:

«Ο Γιαννούλης θα μπορούσε να ήταν μια πολύτιμη μονάδα για τα καναρίνια και με την ενδεχόμενη αποχώρηση του Μπάλι Μουάμπα από το Κάροου Ρόουντ, είναι πιθανό να λογίζεται ως ο βασικός αριστερός μπακ της ομάδας. Ο 27χρονος έχει αγωνιστεί φέτος και στις 11 πρώτες αγωνιστικές και είναι πιθανό η Νόριτς να επιθυμεί την παραμονή του . Το συμβόλαιο του Έλληνα αμυντικού ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, και η Νόριτς τον είχε αποκτήσει από τον ΠΑΟΚ το 2021».


Τελευταία νέα

Ο… τραγουδιστής Δημήτρης Πέλκας! (video)

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός γιόρτασε στην Κωνσταντινούπολη τα γενέθλια της συζύγου του Κυβέλης Μάρδα και της αφιέρωσε τραγούδι. Ο Πέλκας...

Στην ίδια κατηγορία