Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Να ποιος είναι ο… ηθικός Αλμέιδα! (videos)

Δημοφιλή

O μιντιακός «στόλος» που βρίσκεται κοντά στην ΑΕΚ προσπαθεί να δικαιολογήσει τα… αδικαιολόγητα, μετά από τη συμπεριφορά χουλιγκάνου που είχε ο Ματίας Αλμέιδα στην Τούμπα.

Πέραν από τις προκλήσεις που φαντάστηκε η πλευρά των «κιτρινόμαυρων» για να υπερασπιστεί τον προπονητή της, υπάρχει και το αφήγημα για τον… δήθεν πρότερο έντιμο βίο του, ξεχνώντας προφανώς την αισχρή χειρονομία του στο περσινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ωστόσο οι τσαμπουκάδες του Ματίας Αλμέιδα δεν είναι ελληνικό φαινόμενο, αφού οι ιστορίες από το προπονητικό παρελθόν του καταδεικνύει το ήθος του.

Λίγα καιρό πριν την έρθει στα μέρη μας, τον Αύγουστο του 2021, σε αναμέτρηση του Σαν Χοσέ με την LAFC, μετά από διαμαρτυρίες του ο Αλμέιδα αποβλήθηκε, και στη συνέχεια όχι απλά είχε έντονη λογομαχία με τους διαιτητές, ενώ στη συνέχεια κόντεψε να πιαστεί στα χέρια με οπαδούς των γηπεδούχων, ενώ πλάνο τον δείχνει να σπρώχνει και άνθρωπο ασφαλείας που τον οδηγούσε στην έξοδο!

Αυτό δεν ήταν όμως το μοναδικό περιστατικό. Το 2017, ως προπονητής της Τσίβας στο Μεξικό, ο Ματίας Αλμέιδα, μετά τη λήξη ενός παιχνιδιού με την Ουνιβερσιντάτ Ντε Τσίλε.

Εκεί ο Αργεντινός… ψαχνόταν, και τελικά λίγο έλειψε να πιαστεί στα χέρια με τον ποδοσφαιριστή της αντιπάλου, Εντουάρντο Βάργκας, με τους πιο ψύχραιμους να μπαίνουν στη μέση για να τους χωρίσουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Άρης: «Focus» στην τακτική ενόψει ΠΑΟΚ

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής (19/5, 20:00) συνεχίζει και ο Άρης, ο οποίος μπαίνει στην τελική...

Στην ίδια κατηγορία